Barion Pixel

Kosár

Reer Gyermekülés heveder Clip & Go

Cikkszám: 85021 Kategória: Címke:

Reer Gyermekülés heveder Clip & Go – a gyermekülés könnyebb szállítása érdekében – az optimális súlyelosztás megakadályozza a hát és a testtartás károsodását – puha vállpárna a gyermekülés kényelmes hordozásához

17 

Úton 15 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Gyermekülés heveder Clip & Go

Lehetővé teszi az autósülés kényelmes hordozását – óvja a hátat és a karokat, alkalmas minden 0+ csoportos gyermeküléshez.
Különböző hordozási lehetőségek – átlós vagy egyoldalú, fokozatosan állítható pánthosszal.
Clip & Go: könnyű és biztonságos rögzítés a karabinereknek köszönhetően.

A gyermekülés kényelmes hordozásához
A gyermek és a gyermekülés összsúlyát nem szabad alábecsülni. Az autósülés féloldalas cipelése egyoldalú fizikai terhelést jelent, ami rövid idő után hátproblémákhoz vezethet. A Clip & Go heveder egyenletesen osztja el a súlyt az egész testre – a gyermekülés könnyebb és kényelmesebb szállítása érdekében.
Az öv – amelyet átlósan a felsőtestre vagy féloldalasan a váll fölött lehet viselni – egyenletesen osztja el a gyermekülés súlyát, így az ülés sokkal kisebb erőfeszítéssel szállítható. Az egyoldalú viseléssel ellentétben a gerinc kevésbé terhelődik, így megelőzi a hát és a testtartás károsodását.

Gyors és egyszerű rögzítés a gyermeküléshez a Clip & Go karabiner segítségével
Az öv néhány egyszerű lépésben rögzíthető. Először is, a különálló rögzítőszíjat a gyermekülés hordozófogantyújához rögzítik, ahol minden későbbi használat során rögzítve maradhat. Az öv a 0+ csoportba tartozó összes autósüléshez használható, a speciális felszerelés igénye nélkül. Ezután a 2 Clip & Go kampóval ellátott csíptetőheveder a rögzítőhevederhez csatlakozik, és az autósülés kényelmesen és biztonságosan szállítható.

Nagyfokú kényelem a puha vállpárnáknak köszönhetően
A vállpánt kiegészítő vállpárnával van ellátva a még kényelmesebb hordozás érdekében. A puha párnázásnak köszönhetően megakadályozza, hogy a vállpánt vágjon vagy dörzsölje, így maximális kényelmet biztosít.

A hossz fokozatmentesen állítható minden testmérethez
A szíj állítható csattal van ellátva. Ez lehetővé teszi az öv hosszának beállítását 70 és 135 cm között. Lehetővé teszi továbbá a gyors és egyszerű testmérethez és az előnyben részesített viselési stílushoz (egyoldalúan a váll fölött vagy átlósan a felsőtestre) való igazítást.

Erős és biztonságos a tartós anyagnak és a fém karabinereknek köszönhetően
Az öv és a rögzítőpánt erős poliészterből készült. A rögzítőheveder két csatjához és a karabinerekhez tömör fémet használtak. A minőségi kivitelezésnek, valamint a tartós és erős anyagoknak köszönhetően az öv rendkívül biztonságos viseletet biztosít 15 kg-os maximális súlyig.

Részletek:
– a gyermekülés könnyebb szállítása érdekében
– az optimális súlyelosztás megakadályozza a hát és a testtartás károsodását
– puha vállpárna a gyermekülés kényelmes hordozásához
– könnyű testmérethez igazítás – a vállpánt állítható kb. 70-135 cm között
– különösen biztonságos a fém karabinerekkel ellátott tartós anyagnak köszönhetően
– Clip & Go: gyors és egyszerű rögzítés a gyermeküléshez
– univerzálisan alkalmas minden autósüléshez (0+ csoport 13 kg-ig)

Méretek: kb. 23 x 33 x 11 cm
Anyag: poliészter
Szín: szürke melange
Csomag tartalma: 1x vállpánt, 1x rögzítőpánt
Csomag mérete: 97 mm x 35 mm 235 mm (Sz x D x H)

EAN

4013283850213

Brand

REER