Reer Kamera okostelefonra és iPhone-ra

Reer Kamera okostelefonra és iPhone-ra – egyszerű és gyors telepítés alkalmazáson keresztül (ingyenes alkalmazás az AppStore-ban vagy a GooglePlay-en)

44 605 Ft

Úton 20 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Kamera okostelefonra és iPhone-ra

Digitális átvitel, IP technológia, korlátlan hatótávolság, nagy felbontású HD kamera, intelligens mozgás- és zajérzékelés, gyors és egyszerű telepítés az alkalmazáson keresztül.

Megbízható kapcsolat gyermekével
A szülők számára gyermekeik biztonsága és jóléte a legfontosabb. Különösen, ha lefekteti őket, mindig győződjön meg arról, hogy a baba biztonságban van. Mivel nem ülhet egy alvó gyermek mellett egész éjjel, és nem tarthatja szemmel állandóan, fontos, hogy megbízható felügyeletet biztosítson.
A BabyCam IP-kamerával mobiltelefonon keresztül állandó kapcsolatban maradhat gyermekével, és mindig tájékozódhat arról, hogyan érzi magát. Így mindig van egy “hallgató fül” a gyerekszobában anélkül, hogy megzavarná a gyerekek fontos alvását.

Biztonságos kapcsolat
az IP technológiának köszönhetően
Az IP-technológián keresztüli digitális átvitelnek köszönhetően a világ minden tájáról biztonságos hozzáférést biztosít a BabyCam kamerához. Minden adat titkosítva van, és továbbításra kerül a mobileszközére. Egy egyedi kameraazonosítóval és egy saját maga által választott jelszóval az Ön adatai biztonságosan védve vannak a harmadik felektől. Az IP-technológiának köszönhetően a BabyCam hatótávolsága nem korlátozott, és zökkenőmentes átvitelt biztosít, bárhol is van.

Könnyen telepíthető
az ingyenes alkalmazásnak köszönhetően
Ahhoz, hogy mobilkészülékét a BabyCam IP-kamera szülői egységeként használhassa, először le kell töltenie az ingyenes alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ből, az Ön operációs rendszerétől függően. Néhány kattintás után az IPCam és a készülék párosítva lesz, és megkezdődhet az átvitel. Több kamerát is párosíthat okostelefonján. A kamera képes adatokat küldeni több mobileszközre. A nagyszülők például nézhetik, ahogy kisunokájuk békésen alszik.
Az alkalmazás okostelefonokon és táblagépeken egyaránt használható.

Alacsony sugárzási szint
a mozgás- és hangaktiválásnak köszönhetően
Amint az alkalmazás aktiválva van a telefonon és az IP-kamera bekapcsolva, megkezdődhet az átvitel. Nem fog azonban folyamatosan sugározni. Ha a kamera nem érzékel aktivitást, az IPCam készenléti üzemmódba kapcsol, csökkentve a sugárzást. Amint a gyermek megmozdul, vagy a kamera hangokat érzékel, automatikusan bekapcsol, és elküldi a képeket az okostelefonra. Az értesítés push-üzenetben érkezik a mobiltelefonjára. Egyénileg beállíthatja, hogy a kamera melyik zajszintről kezdje meg a továbbítást.

Kristálytiszta képek és videofelvétel
a HD felbontásnak köszönhetően
A BabyCam IP-kamera nagy felbontású HD-kamerával van felszerelve a kristálytiszta képek és a videoátvitel érdekében. Az átvitt képeket rögzítheti és bármikor lejátszhatja mobiltelefonján.
Ha közelebbről szeretné megnézni a babát, a 4x-es digitális zoom segítségével (az alkalmazáson keresztül vezérelhető) még több részletet láthat.

Gyengéd megnyugtatás
a kétirányú audio intercom funkciónak köszönhetően
A szülő hangjának ismerős hangja segít megnyugtatni a babát. A BabyCam IP-kamera beépített hangszórójának köszönhetően az alkalmazáson keresztül közvetlenül a babához beszélhet. Így a nappaliból vagy akár a gyerekszobába menet is megnyugtathatja a babát.

Kicsi kincse a sötét szobában mindig biztonságban van
az automatikus éjjellátó funkciónak köszönhetően
A BabyCam IP kamera infravörös technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a sötét gyerekszobában is nagyon jó minőségben láthassa a babát. Így folyamatosan szemmel tarthatja, hogy gyermeke valóban alszik vagy ébren van-e a kiságyban. A nappali és éjszakai látás funkció váltása automatikus.

Pozícióigazítás a tökéletes fókuszért
a praktikus gömbcsuklónak és a fali rögzítésnek köszönhetően
Az elforgatható és dönthető gömbcsuklónak köszönhetően a BabyCam IP kamera 110°-os látószöggel rendelkezik. Ebből a panorámaképből nagy területek láthatók. A fali tartóval ellátott talpnak köszönhetően az IPCam könnyen elhelyezhető falon, mennyezeten vagy asztalon.

Részletek:
– digitális átvitel – IP technológia
– korlátlan hatótávolság
– közvetlen továbbítás mobil eszközre
– egyszerű és gyors telepítés alkalmazáson keresztül (ingyenes alkalmazás az AppStore-ban vagy a GooglePlay-en)
– kompatibilitás okostelefonokkal és táblagépekkel
– intelligens, állítható mozgás- és zajérzékenység
– nagy felbontású HD kamera a kristálytiszta képek és videó átvitelhez
– automatikus éjjellátó funkció
– kétirányú audiokapcsolat funkció
– 4x digitális zoom az alkalmazáson keresztül
– kép- és videofelvétel
– tartalmazza a falra szerelhető tartót
– tartalom: 1x BabyCam IP kamera, 1x USB tápegység, 1x USB töltőkábel, falra szerelhető adapter.

Brand

Reer

EAN

4013283803004

Kosár