Barion Pixel

Kosár

Reer Kismama térdharisnya MommyLine Nylon 35/38

Cikkszám: 88029 Kategória: Címke:

Reer Kismama térdharisnya MommyLine Nylon 35/38 – A Lycra Leg-Care Technology® szövet speciális formájának köszönhetően kellemes, egyenletes nyomás képződik a lábakra, ami elősegíti a vérkeringést, és így megakadályozza a vízvisszatartást.

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, ha ez a termék újra kapható lesz?

Reer Kismama térdharisnya MommyLine Nylon 35/38

Elérhető: 35/38, 39/42 méret

Mindennapi segítők a terhes nők számára
A terhesség alatt a víz visszatartódik az anya testében. Ez gyakran vezet a szövetek fokozott vízmegkötéséhez és duzzanathoz. Sok terhes nő leggyakrabban a terhesség utolsó harmadában szenved ettől a vízmegkötéstől. Általában a lábak és a bokák duzzadnak meg. Reer speciális terhességi térdharisnyája támogatja a szöveteket és a vénákat. A térdharisnya által kifejtett enyhe nyomásnak köszönhetően a láb vénáiban könnyebb lesz az áramlás és a vízvisszatartás megszűnik.

Jelentős megkönnyebbülés és nagyobb vitalitás a terhesség alatt
A Lycra Leg-Care Technology® szövet speciális formájának köszönhetően kellemes, egyenletes nyomás képződik a lábakra, ami elősegíti a vérkeringést, és így megakadályozza a vízvisszatartást.

Optimális illeszkedés hólyagok nélkül
A térdharisnya rendkívül puha és rugalmas szegéllyel rendelkezik, amely megakadályozza a zúzódásokat és a vízhólyagok kialakulását. Ugyanakkor a zokni optimális tartást biztosít csúszás nélkül.
A Nylon MommyLine kismama támogató térdharisnya 2 méretben kapható.

További tippek a fáradt lábak ellen:
Lazítsa el a lábait, amilyen gyakran csak tudja, felemelve őket. Egy kényelmes székben felpolcolva, egy ágyban, amelynek lábtérben megemelt keret van, vagy a földön fekve, a lábakat a falnak támasztva. Fontos, hogy a lábfeje magasabban legyen, mint a medencéje, hogy optimálisan támogassa a keringést és az elakadt folyadékot.

Részletek:
– Ideális mindennapi használatra a terhesség alatt
– LYCRA® LEG CARE technológia
– Jelentős megkönnyebbülés a fáradt és nehéz lábaknak
– Kényelmes viselet az extra puha és rugalmas szegélynek köszönhetően: optimális illeszkedés vízhólyagok nélkül, közepes alátámasztási osztály 8-10 mmHG a bokánál.

88% poliamid, 12% spandex (LYCRA)
Szín: natúr

A csomag tartalma: 1 pár

Csomagolási méret:
9,7 cm x 1,5 cm x 11,0 cm (Sz x M x K)

EAN

4013283880296

Brand

REER