Reer LED éjszakai fény érzékelővel NightGuide 

Reer LED éjszakai fény érzékelővel NightGuide – rugalmasan használható padló-, szekrény- vagy falilámpaként

4 533 Ft

Úton 64 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer LED éjszakai fény érzékelővel NightGuide 

Biztonságos eligazodást nyújt éjszaka, szoptatáshoz, tejkészítéshez és egyebekhez. Automatikus be- és kikapcsolás (sötétedés- és mozgásérzékelő), rugalmasan használható állólámpaként, szekrényvilágításként vagy fali lámpaként.

LED éjszakai fény
Őrizze meg a kellemes hangulatot alvás közben is
A pihentető éjszaka nagyon fontos gyermeke egészséges fejlődése szempontjából. Azonban különösen az első életévben aa gyermek gyakran felébred, mert éhes vagy ki kell cserélni a pelenkáját. Ahhoz, hogy a baba gyorsan elaludjon, elengedhetetlen a megfelelő megvilágítás. Míg a szokásos szobavilágítás általában túl világos a fáradt babaszemek számára, a lágy fény megőrzi az éjszakai hangulatot, miközben tájékozódást nyújt. A NightGuide lágy fényének köszönhetően ideális fényforrás az éjszakai pelenkázáshoz és szoptatáshoz.

Lágy fényt biztosít
a biztonságos éjszakai tájékozódáshoz
A szobavilágítás alternatívájaként a fény éjszaka is tájékozódást biztosít. A lágy fény lehetővé teszi, hogy azonnal megtaláljon mindent, amire az éjszakai pelenkázáshoz szüksége van. Nemcsak sok fényt biztosít, de lehetővé teszi azt is, hogy szoptassa vagy cumisüvegből etesse gyermekét anélkül, hogy a vakító szobai lámpát be kellene kapcsolnia.

Automatikus be-/kikapcsolás
az intelligens érzékelőknek köszönhetően
A NightGuide sötétedés- és mozgásérzékelővel van felszerelve. Ezeknek az érzékelőknek köszönhetően a lámpa automatikusan bekapcsol, ha sötét környezetben mozgást érzékel. Ha nincs mozgás, a lámpa kb. 30 másodperc múlva automatikusan kikapcsol. Szükség esetén a NightGuide folyamatos világítási üzemmódra kapcsolható. Ekkor a fény folyamatosan világít, amíg manuálisan ki nem kapcsolják.

Rugalmas használat
Használható padló-, fali- és szekrényvilágításként is
Kompakt formájának köszönhetően a dekoratív lámpa gond nélkül elfér bármelyik pelenkázóasztalon. A hátoldalon található mélyedéseknek köszönhetően a NightGuide gyorsan és egyszerűen rögzíthető a falhoz csavarokkal. A vezeték nélküli megoldásnak köszönhetően a NightGuide áramforrástól függetlenül is használható. Például még a sötét fiókok is optimálisan megvilágíthatók, így véget vethet az éjszakai keresgélésnek a tiszta ruhák után. Ezenkívül garantált a használat áramkimaradás esetén is.

Tartós, energiahatékony és biztonságos
a LED technológiának köszönhetően
A NightGuide 8 LED izzóval rendelkezik, és egyesíti a modern LED fényforrások minden előnyét: a fény energiatakarékos, hosszú élettartamú (akár 10 000 óra) és különösen biztonságos, mivel még hosszabb használat esetén sem melegszik fel.

Részletek:
– biztonságos tájékozódást nyújt éjszaka
– automatikus be- és kikapcsolás (sötétedés- és mozgásérzékelő)
– meleg fény
– rugalmasan használható padló-, szekrény- vagy falilámpaként
– vezeték nélküli és elemes

Energiatakarékos LED technológia (8 LED)
Élettartam: 10 000 óra
Méretek: 7 cm x 7,3 cm

Anyag: műanyag
Szín: világoskék
Csomag tartalma: 1 x éjszakai fény, elem nélkül (3 x AAA)
Csomag mérete: 10 cm x 12 cm x 3,3 cm

Brand

Reer

EAN

4013283520208

Kosár