Barion Pixel

Kosár

Reer LED fehér éjszakai fény

Reer LED fehér éjszakai fén.Ha úgy gondolja, hogy otthon már sötétedik, és itt az ideje egy kicsit világosabbá tenni, egyszerűen felkapcsolhatja a villanyt. A lámpa most égve marad – amíg szükség van rá, és újra ki nem kapcsol.

2 670 Ft

Úton 16 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer LED fehér éjszakai fény

– a lágy fény megnyugtatja a gyerekeket a sötétben és a látható sérüléseket
– be/ki kapcsolóval
– szép és finom design
– minden elterjedt aljzathoz alkalmas
– energiatakarékos LED technológia hőtermelés nélkül

A jobb tájékozódás érdekében sötétben
Sok gyermekben már nagyon korán kialakul a sötétségtől való félelem. A megszokott tereptárgyak eltűnnek a sötétben, az igazán bensőségesen ismerős otthon pedig furcsa, fenyegető helynek tűnik, amely negatív értelemben serkenti a gyermek képzeletét.
A LED-es éjszakai lámpa fénypontot teremt gyermeke számára sötét környezetben – az ismerős környezet és a jobb tájékozódás érdekében.

Lágy fényt bocsát ki
kevesebb félelem és több tájékozódás érdekében
Akár a gyerekszobában, akár egy sötét folyosón – a LED-es lámpa biztonságosan elkíséri Önt éjszaka. Ha gyermekszobában használják, az éjszakai lámpa elegendő fényerőt biztosít ahhoz, hogy alvászavara nélkül eltávolítsa gyermeke sötéttől való félelmét. A félelem nélküli alvási környezet segít gyermekének mély és gondtalan álomba merülni.
A fény praktikus segítség a gyerekszobán kívül is. Gyengéden megvilágítja a sötét környezetet, és lehetővé teszi, hogy gyermeke éjszaka gond nélkül kijusson a WC-re.

Megvilágított szobák
… pontosan ameddig szüksége van rá
Ha úgy gondolja, hogy otthon már sötétedik, és itt az ideje egy kicsit világosabbá tenni, egyszerűen felkapcsolhatja a villanyt. A lámpa most égve marad – amíg szükség van rá, és újra ki nem kapcsol.

Univerzálisan alkalmas
az Euro csatlakozónak és a diszkrét kialakításnak köszönhetően.
Az éjszakai lámpa szinte bármilyen lakókörnyezetben használható. Ez nem csak azt jelenti, hogy szinte minden európai országban használják, amit az Euro csatlakozó használata tesz lehetővé. Finom kialakításának köszönhetően harmonikusan illeszkedik bármilyen stílusú berendezéshez anélkül, hogy zavarná a környezetet. A karcsú méreteknek köszönhetően még a legszűkebb helyen is bőven van hely.

Jellemzők:
– éjszakai tájékozódást biztosít
– meleg fény (fényszín: kb. 3000 K)
– energiatakarékos LED technológia hőtermelés nélkül

Méretek: 6 x 9,5 x 5,5 cm

 

EAN

4013283523902

Brand

REER