Reer Mágneses zár szekrényajtóra 4db

Cikkszám: 51020 Kategóriák: , Címke:

Reer Mágneses zár szekrényajtóra 4db – különösen gyermekbiztos – a feloldás csak speciális mágneskulccsal lehetséges – könnyen és gyorsan felszerelhető (ragasztható vagy csavarozható) – tartalmaz egy tartót a mágneskulcs biztonságos tárolásához

13 872 Ft

Úton 40 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Mágneses zár szekrényajtóra 4db

Megbízhatóan zárja a szekrényeket és fiókokat, hogy megvédje a gyermekeket a lehetséges veszélyektől.

A gyerekeket különösen érdekli, hogy mi rejtőzik a szekrényekben és a fiókokban. Amint megtanulnak mászni és járni, azonnal a fogantyúkhoz nyúlnak, és olyan dolgokra is kézbe vesznek, ami nekik még nem való. Kíváncsiságuk arra készteti őket, hogy felfedezzék a környezetüket, és aligha vannak biztonságban a körülöttük lévő világ felfedezésére irányuló késztetésüktől. A veszélyes tárgyak, például kések vagy gyógyszerek könnyen a kezükbe kerülhetnek. Védje meg szeretett utódait a szekrények és fiókok veszélyes tartalmától a Reer mágneses zárral.

Könnyű és gyors összeszerelés
Ez a zár könnyen és gyorsan felszerelhető, az egyes alkatrészek fáradságos mérése, jelölése és beállítása nélkül. A zár két részét csak a rögzítő elemmel kell összekötni és a megfelelő bútorhoz rögzíteni.

A feloldás csak mágneskulccsal lehetséges.
A hagyományos zárakkal ellentétben, ahol az ajtókat kissé nyitva kell hagyni, ezzel a mágneses zárral az ajtók és fiókok teljesen zárva maradnak, amíg a mágneskulccsal ki nem nyitja őket. Ez a feloldó mechanizmus lehetővé teszi a hosszabb használatot még az idősebb gyermekek számára is.

Mágneses tartó a kulcs tárolására
A mellékelt tartó segítségével a zár feloldásához szükséges mágneskulcsot a falon lehet elhelyezni, például egy zárt szekrény felett. A mellékelt öntapadós hátlapnak köszönhetően nagyon könnyen felhelyezhető és eltávolítható.

Univerzális használat szekrényeken és fiókokon
Mivel a zár az ajtók és fiókok belső oldalára rögzíthető, jelenléte nem zavarja otthona megjelenését.

Jellemzők:
– különösen gyermekbiztos – a feloldás csak speciális mágneskulccsal lehetséges
– könnyen és gyorsan felszerelhető (ragasztható vagy csavarozható)
– tartalmaz egy tartót a mágneskulcs biztonságos tárolásához
– kb. 30 mm vastagságig alkalmas fiókokhoz és ajtókhoz.

Szín:
– Fehér

Anyag:
– Műanyag

A csomag tartalma:
– 4 darab, kulccsal együtt

Brand

Reer

EAN

4013283510209

Kosár