Reer Multi-lock ajtózár – 3 darab

Cikkszám: 72040 Kategóriák: , Címke:

Reer Multi-lock ajtózár – 3 darab – fiókok, szekrények, mosogatógépek, hűtőszekrények, mikrohullámú sütők stb. biztonságos lezárásához.

5 413 Ft

Úton 104 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Multi-lock ajtózár – 3 darab

A fiókok, szekrények és mosogatógépek, hűtőszekrények, mikrohullámú sütők és egyebek biztonságos lezárásához.

Megbízhatóan védi a szekrényeket és fiókokat a kíváncsi gyermekkezektől
A szekrények és fiókok, valamint a mosogatógépek, hűtőszekrények és mikrohullámú sütők tartalma különösen izgalmas a gyermekek számára. A gyerekek megtanulnak kúszni és járni, és ilyenkor könnyen kezükbe kerülhetnek olyan veszélyes tárgyak, amelyeket nem a gyerekek kezébe szántak, például kések, ollók, gyógyszerek vagy mérgező tisztítószerek.

Minőség és biztonság
Szigorú vizsgálati szabványok szerint tesztelve
A csecsemők és kisgyermekek maximális védelmének biztosítása érdekében a Reer termékeket szigorú vizsgálati szabványok szerint tesztelik. A Multi-lock zárat a legújabb EN 16948: 2017 szabvány szerint tesztelték. A zárat tesztelték a rögzítési szilárdság, a tartósság és a stressztesztek szempontjából is. Még nagy terhelés esetén is megtartja a fogását, és biztonságosan illeszkedik a bútorhoz. A nyitómechanizmus még hosszabb használat után is változatlan marad, és a gyermek számára továbbra is nehéz kinyitni. Az anyag stabilitása állandó marad. Csak az ilyen szabvány szerint tesztelt zárak biztosítják a megfelelő és biztonságos illeszkedést, és hosszú távú használat után is biztonságos használatot garantálnak.

Univerzálisan alkalmazható szekrényekhez, fiókokhoz és még sok máshoz is
A zár minden olyan bútordarabhoz rögzíthető, amely lehetővé teszi a sarokra történő rögzítést. Az olyan szekrények és fiókok, amelyekben például gyógyszerek vagy éles tárgyak, például kések vagy ollók vannak, megbízhatóan zárhatók ezzel a zárral. Egyszerű és modern kialakításának köszönhetően a Multi-lock bármilyen stílusú otthonba illeszkedik.

Könnyen nyitható és zárható
Kényelmes kezelés felnőttek számára
A szekrények és egyéb bútorok és berendezési tárgyak biztonságban vannak a kis felfedezők elől a Multi-lock zárral. De a felnőttek számára még mindig könnyű kinyitni őket egy kézzel. Ehhez a kis műanyagdarabot lefelé kell nyomni, és a zárat felfelé kell nyitni. Ezután a szalagot le kell csúsztatni, és a bútor a szokásos módon kinyitható.

Könnyű és gyors telepítés
fúrás és csavarok nélkül
A mellékelt, speciálisan kifejlesztett biztonsági szalagnak köszönhetően a Multi-lock gyorsan és egyszerűen rögzíthető. A ragasztószalag biztosítja a biztonságos rögzítést és a maradékmentes eltávolítást, amikor nincs használatban.

Részletek:
– fiókok, szekrények, mosogatógépek, hűtőszekrények, mikrohullámú sütők stb. biztonságos lezárásához.
– erős tartás és maradékmentes eltávolítás
– könnyű kezelhetőség felnőttek számára: egykezes működtetés
– az EN 16948: 2017 szabvány szerint tesztelve
– alkalmas: fa és acél bútorokhoz 45 mm vastagságig; festett, lakkozott, valamint furnérozott és laminált felületekhez.

Szerelje fel a mellékelt ragasztószalaggal.
Csak háztartási használatra.

Anyag: műanyag
Szín: fehér
Csomag tartalma: 3 darab
Csomag mérete: 9,7 cm x 5 cm x 12 cm

Brand

Reer

EAN

4013283720400

Kosár