Reer Nagy LED-es biztonsági tükör

Reer Nagy LED-es biztonsági tükör – Extra nagy ívelt tükörfelület a maximális látószög érdekében. A gyermek optimális láthatósága a sötétben a beépített lámpának köszönhetően.

12 280 Ft

Úton 180 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Nagy LED-es biztonsági tükör

Lehetővé teszi a gyermek megtekintését a hátsó ülésen. Minden gyermeküléshez.
Extra nagy ívelt tükörfelület a maximális látószög érdekében. A gyermek optimális láthatósága a sötétben a beépített lámpának köszönhetően. Különösen egyszerű és biztonságos felszerelés a feszítő hevedereknek köszönhetően.

A biztonságos autóvezetésért
A szülők számára a saját gyermekük jóléte a legfontosabb – még az autóban is. A hátsó ülésen ülő kis utasokat azonban a sofőr nehezen láthatja menet közben. Ahhoz, hogy megnézhesse a gyermeket, a járművezetőnek meg kell fordulnia, ami különösen veszélyes. A biztonsági tükörrel a gyermek mindig szem előtt van, anélkül, hogy a vezető szem elől tévesztené az utat.

Közvetlen rálátás a ygermekre a gyermekülésben
A vezetőnek nehéz szemmel tartania a gyermeket, ha az hátul ül a gyermekülésben. A tükör lehetővé teszi a közvetlen szemkontaktust a hátsó üléseken ülő gyermekkel. Az extra nagy és ívelt tükörfelület maximális betekintési szöget biztosít.

Optimális láthatóság sötétben is a beapcsolható világításnak köszönhetően
Amint besötétedik odakint, a fényviszonyok már nem elegendőek ahhoz, hogy a tükörben figyelni tudja a gyermeket. A bekapcsolható LED-fény biztosítja, hogy gyermeke éjszaka is optimálisan lásson. A lágy fény használatának köszönhetően gyermeket nem vakítja ell, és nem akadályozza az alvásban.

Rugalmas és egyénileg állítható a gömbcsuklónak köszönhetően
Sok különböző tényező befolyásolja, hogy láthassa gyermekét a hátsó ülésen. Gyermeke mindig ugyanabban a gyermekülésben van? Milyen magasan vannak a fejtámlák az autóban, és hol van az Ön szemmagassága? A normál visszapillantó tükörhöz hasonlóan a biztonsági tükröt személyre szabottan állíthatja be. A beépített gömbcsukló lehetővé teszi a tükör gyors és rugalmas beállítását az optimális láthatóság érdekében.

Könnyű kezelhetőség a távirányítónak köszönhetően
A LED-es tükörvilágítás kényelmesen be- és kikapcsolható a távirányítóval. További funkcióként a távirányítót klippel látták el. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen rögzítse a napellenzőhöz, így a távirányító mindig kéznél lesz.

Könnyű és rugalmas csatlakozás a fejtámlához
Az állítható pántok lehetővé teszik a gyors és egyszerű rögzítést a fejtámlához. A fejtámlához való rögzítésnek köszönhetően a tükör univerzálisan alkalmas minden járműhöz.
A tükör felülete törésálló műanyagból készült, ezért baleset esetén nem tud veszélyes darabokra törni. A kis utas így mindig védve van.

Részletek:
– lehetővé teszi a gyermek közvetlen megtekintését
– minden gyermeküléshez
– extra nagy ívelt tükörfelület a maximális betekintési szög érdekében
– rugalmasan állítható gömbcsuklóval
– a gyermek optimális láthatósága a sötétben a beépített lámpának köszönhetően
– a fény távirányítóval történő aktiválása
– biztonságos és szoros illeszkedés
– univerzálisan alkalmas minden fejtámlával ellátott járműhöz
– műanyag tükörüveg a maximális biztonság érdekében
– különösen könnyű és biztonságos felszerelés a feszítőpántnak köszönhetően

Méretek: kb. 29 x 20 x 7 cm
Anyag: törésálló műanyag
Szín: antracit
Csomag tartalma: 1 x tükör LED-del, 1 x távirányító
Csomag mérete: 290 mm x 80 mm x 240 mm (szélesség x magasság x magasság)

Brand

Reer

EAN

4013283861011

Kosár