Reer Napernyő ShineSafe fekete

Reer Napernyő ShineSafe fekete – árnyékot ad és véd a leégés ellen (UPF 50+) – testreszabási lehetőségek széles választéka

7 978 Ft

Úton 116 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Napernyő ShineSafe fekete

A baba fiatal és érzékeny bőrének még nem volt ideje kifejleszteni saját UV-védelmet. Már néhány perc közvetlen napozás is elég lehet a bőr megégetéséhez, ami nemcsak kellemetlen és fájdalmas, hanem növeli a bőrbetegségek kockázatát is a későbbi élet során. A ShineSafe babakocsi napernyő tökéletes védelmet nyújt gyermeke számára a nap agresszív sugarai ellen.

Optimális védelem a nap ellen
80 cm-es átmérőjének és négyzet alakjának köszönhetően a ShineSafe napernyő lényegesen több árnyékot biztosít, mint a legtöbb más babakocsis napernyő. Így gyermeke a babakocsiban mindig kényelmes árnyékban fog ülni, és nem kell folyamatosan a napernyőt a nap aktuális állásának megfelelően állítgatnia.

Kiváló minőségű anyagok UV védelemmel
A napernyő 100% poliészter pongee-ból készült. Erős és szorosan szőtt műanyag szálai a napsugarak akár 98%-át is elnyelik, és gyermeke érzékeny bőrét maximális, 50+ UV-védelemmel látják el.

Testreszabható
A napernyő tartójánál és a teteje alatt található rugalmas csuklók, valamint a közvetlenül a tartóban található 180°-os csukló lehetővé teszi, hogy a napernyőt pontosan az Ön igényeihez igazítsa.

Könnyű telepítés
Az univerzális tartó bármilyen babakocsi vázszélességéhez igazodik. A napernyő biztonságosan rögzíthető mind a kerek, mind az ovális profilú szerkezetekhez, a fogantyúhoz, az első fogantyúhoz vagy akár közvetlenül a babakocsi vázához.

Könnyen eltávolítható
Ha nincs szüksége a napernyőre, egyszerűen vegye ki a tartóból és tárolja a helyén. A tartót a babakocsihoz rögzítve hagyhatja, így amikor újra kisüt a nap, visszateheti a napernyőt és azonnal használhatja.

Jellemzők:
– árnyékot ad és véd a leégés ellen (UPF 50+).
– testreszabási lehetőségek széles választéka
– könnyen és gyorsan telepíthető
– átmérő kb. 80 cm, magasság kb. 68 cm

Anyag:
– rozsdamentes acél, műanyag, poliészter pongee

Szín:
– Fekete

Brand

Reer

EAN

4013283841518

Kosár