Reer Neo Digital bébiőr

Reer Neo Digital bébiőr – digitális átvitel – FHSS technológia- 250 m-es hatótávolság – VOX funkció: intelligens automatikus bekapcsolás

20 461 Ft

Úton 13 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Neo Digital bébiőr

Megbízható kapcsolat a babával
A szülők aggódnak gyermekeik biztonsága és jóléte miatt. Különösen, ha már lefektette őket, mindig győződjön meg róla, hogy a baba jól van. Mivel nem tud folyamatosan az alvó gyermek mellett ülni, fontos a megbízható felügyelet biztosítása. A Neo digitális bébiőrrel állandó kapcsolatban maradhat a babájával, és mindig tisztában van a kényelmével. Mindig ott van a poloska a baba szobájában anélkül, hogy megzavarná a fontos alvásukat.

Biztonságos kapcsolat tiszta hangzással az FHSS technológiának köszönhetően
A Neo digitális bébiőrző a baba és a szülői egység tökéletesen összekapcsolt kombinációjának köszönhetően figyeli az alvó gyermeket.
Az FHSS-nek (Frequency Hopping Spread Spectrum) köszönhetően garantált a hibamentes és kristálytiszta kapcsolat. A csatornák automatikus váltásának köszönhetően a Rigi digitális egység 100%-ban lehallgatásbiztos.

Alacsony sugárzás és energiatakarékosság az opcionális ECO üzemmódnak és a VOX funkciónak köszönhetően
Az intelligens zajaktiváló eszköznek (VOX) köszönhetően csak akkor kapcsolódnak az eszközök, ha a gyermek hangot ad ki. Ha a gyermek elalszik, a bébi egység automatikusan alvó üzemmódba kapcsol. Ezenkívül a bébi egység manuálisan ECO üzemmódba kapcsolható. Ez csökkenti a készülék sugárzását, ha a babyphone alvó üzemmódban van. Ez a két funkció nemcsak az energiafogyasztást minimalizálja, hanem jelentősen csökkenti a sugárzást is.

Mobil használat a 250 m-es hatótávolságnak köszönhetően
Az elemes működésnek köszönhetően a szülőegység a helyhez kötött áramforrástól függetlenül is működtethető. Az akár 250 méteres hatótávolsággal a Neo digital nagy mozgásszabadságot biztosít a házban és a kertben. A hatótávolság túllépése után, amikor a megbízható használat már nem garantált, a bébi-telefon hallhatóan és vizuálisan is tájékoztat. Praktikus kialakításának és övcsipeszének köszönhetően a szülői egység könnyen a ruházatára rögzíthető. Így mindkét keze szabad, és a bébitelefon mindig a közelében van.

Különösen rugalmas az USB-adapter és a két USB-kábel révén
A szülői egység USB-adapterrel és elemmel is működtethető. A mellékelt USB-adapterhez csatlakoztatva az akkumulátorok közvetlenül a bébiőrön tölthetők fel. Az egységek azonban külön USB-kábellel rugalmasan működtethetők és tölthetők konnektoron vagy más USB-s elektronikus eszközökön keresztül is, az általánosan kapható USB-adapterek segítségével.

Biztonságos használat a LED állapotjelzőnek köszönhetően
A be-/kikapcsoló feletti állapotjelző LED gyorsan mutatja a szülőegység állapotát. Ha zöld színnel világít, az azt jelenti, hogy a gyermekegységgel való kapcsolat zavartalan. A pirosan villogó jelzés arra figyelmeztet, hogy vagy túllépte a hatótávolságot, vagy a szülői egység energiaszintje alacsony. Ha a bébiőr a gyermeke által adott hangokat jelzi, akkor ezt egy zöld villogó LED is jelzi. Így nem marad le a kicsi semmilyen tevékenységéről, még akkor sem, ha zajos környezetben van.

A csipogó funkciónak köszönhetően gyorsan megtalálható
A csipogó funkció segítségével gyorsan megtalálhatja a bébiőrét. Amikor megnyomja a csipogó gombot a bébi egységen, a szülői egység hangjelzéssel jelenti be a hívást. Így újra megtalálhatja a digitális szülői egységet, és megspórolhatja a hosszú és idegőrlő keresgélést.

Részletek:
– digitális átvitel – FHSS technológia
– 250 m-es hatótávolság
– VOX funkció: intelligens automatikus bekapcsolás
– optikai/akusztikus megfigyelés
– állítható hangerőszabályzó
– övcsipesz
– csipogókeresés
– akkumulátor és/vagy hálózati áram

Anyag: műanyag
Szín: fehér, szürke

A csomag tartalma:
1x szülői egység, 1x gyermek egység, 1x USB hálózati adapter, 2x USB töltőkábel

Csomag mérete:
18,5 cm x 7,6 cm x 15,8 cm (szélesség x magasság x mélység)

Megjegyzések:
Kérjük, kövesse a mellékelt használati és biztonsági utasításokat!

Brand

Reer

EAN

4013283500408

Kosár