Barion Pixel

Kosár

Reer Pelenkázó alátét szervezővel Growing

A Growing Diaper Organizerrel nemcsak egy olyan szervezőt kapsz, amely jól tárolja a legfontosabb pelenkázási termékeket, hanem egy fenntartható társat is – hiszen 100%-ban újrahasznosított PET-palackokból készült.

8 930 Ft

Úton 3 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Pelenkázó alátét szervezővel Growing

– rPET: 7 újrahasznosított PET palackból készült (0,5 l)
– kicsi, praktikus pelenkázótáska nagy belső zsebbel, cipzárral, hálós zsebekkel és kivehető pelenkázóbetéttel.
– könnyen tisztítható a vizet és szennyeződéseket taszító anyagnak köszönhetően
– Clip&Go: A karabinerhorgok lehetővé teszik a könnyű rögzítést és a rugalmas eltávolítást

Jól felszerelt kirándulásokhoz
Még akkor is szükséged van néhány alapvető dologra, ha úton vagy, hogy kisgyermeked jól érezze magát. Pelenkák, nedves törlőkendők, cumisüvegek csak néhány ezek közül. Egy nagyszerűen megpakolt pelenkázótáska minden, amire igazán szükséged van, hogy minden kéznél legyen, amikor úton vagy.
A Growing Diaper Organizerrel nemcsak egy olyan szervezőt kapsz, amely jól tárolja a legfontosabb pelenkázási termékeket, hanem egy fenntartható társat is – hiszen 100%-ban újrahasznosított PET-palackokból készült.

Környezetbarát és fenntartható
7 PET-palackból készült
A Growing szervező az erőforrás-takarékos gyártásnak köszönhetően különösen fenntartható – hiszen a REER is hozzá kíván járulni Földünk – és ezáltal gyermekeink jövőjének – védelméhez. Ezért a Growing termékcsalád minden terméke megújuló vagy újrahasznosított nyersanyagokból készül.
A szervezőhöz olyan poliésztert dolgoztak fel, amely nem kőolajból készül, mint a hagyományos gyártási folyamatokban, hanem újrahasznosított PET-palackokból. A régi műanyag palackok újrahasznosítása nemcsak a hulladék mennyiségét csökkenti, hanem a fosszilis erőforrásokat is kíméli.

Minden kéznél van
az okos elosztásnak köszönhetően
Az okos belső elrendezésnek köszönhetően a helytakarékos pelenkázótáska rengeteg helyet kínál a kiegészítőknek: krémek, nedves törlőkendők, pelenkák és még sok minden más is helyet kap. A táska egy nagy belső cipzáras zsebből és több kis praktikus hálós zsebből áll.
Így a pelenkáknak és más szükséges dolgoknak is megvan a helyük, és mindig kéznél van a kívánt tárgy.

Higiénikus átcsomagolás
a praktikus pelenkázó alátétnek köszönhetően
Ha hosszabb időre utazik, előbb-utóbb pelenkáznia kell a babát. Bár vannak nyilvános pelenkázóállomások, nem akarja csak úgy letenni a babát valaki más pelenkázószőnyegére. A pelenkázó táska, amely segít higiénikusan átöltöztetni a babát, amikor úton van, a következőket foglalja magában
egy további pelenkázó alátétet. Ez a kényelmes használat érdekében kivehető a táskából, és külön is használható.
A szennyeződés- és víztaszító anyagnak köszönhetően minden használat után gyorsan és egyszerűen tisztítható – a hosszú távú higiénikus használat érdekében. Az enyhén párnázott fejrész további kényelmet biztosít gyermeke számára fekvés közben.

Egyszerű és rugalmas rögzítés
a Clip&Go karabiner segítségével
A pelenkázótáskát egy Clip&Go karabinerrel szállítjuk. Ez tépőzárral rögzíthető a babakocsi fogantyújához, és lehetővé teszi a táska egyszerű rögzítését a babakocsihoz: csak csíptesse a táskát a karabinerre, és máris indulhat. A klipsz eltávolítása után a táska a babakocsin maradhat, és mindig készen áll a következő használatra.

A termék részletei:
– egy kis praktikus pelenkázótáska, amelyben elegendő hely van a pelenkázási cikkek, például krémek, nedves törlőkendők és pelenkák tárolására.
– nagy belső cipzáras zseb
– párnázott pelenkázó alátét, amely könnyen kivehető és külön is használható
– könnyen tisztítható a vizet és szennyeződést taszító anyagnak köszönhetően
– Clip&Go: a könnyű felhelyezéshez és rugalmas levételhez szükséges csattintókkal

Méretek: zárva 30 x 21 cm; nyitva kb. 30 x 104 cm

 

EAN

4013283840917

Brand

REER