Barion Pixel

Kosár

Reer Pelenkázótáska tartó

A Reer Clip&Go babakocsi kampók (2 db) nagyobb kényelmet nyújtanak a szülőknek a babakocsis séták során, mivel biztosítják, hogy a pelenkás táskák, bevásárlótáskák vagy pénztárcák biztonságosan rögzítve legyenek a fogantyúhoz.

2 670 Ft

Úton 8 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Pelenkázótáska tartó

Clip&Go pelenkatartó táskatartó

– Clip&Go: a babakocsitartókkal könnyen rögzíthetők a táskák, pénztárcák, bevásárlótáskák vagy játékok.
– könnyen és gyorsan rögzíthető
– univerzálisan alkalmazható

Jól felszerelt az utazáshoz
Akár bevásárolni, akár sétálni megy, gyakran nagyon stresszes lehet egy babakocsis babával. Utazáskor szükség van néhány fontos dologra, például pelenkára, nedves törlőkendőre, cumisüvegre stb.
A Reer Clip&Go babakocsi kampók (2 db) nagyobb kényelmet nyújtanak a szülőknek a babakocsis séták során, mivel biztosítják, hogy a pelenkás táskák, bevásárlótáskák vagy pénztárcák biztonságosan rögzítve legyenek a fogantyúhoz. A szabad kezek mellett minden biztonságosan tárolva, de mégis könnyen elérhető távolságban van.

Könnyen szállítható
Tartja a pelenkázótáskákat, pénztárcákat és még sok mást.
A táskakampóra különböző tárgyak rögzíthetők. Ideális pelenkázótáskák, pénztárcák vagy bevásárlótáskák felakasztásához. Így a táskák könnyen szállíthatóak a babakocsin, és nem kell plusz súlyként cipelni őket.
Megjegyzés: Ne szállítson nehéz tárgyakat, különben a babakocsi felborulhat.

Nagyobb stabilitás
Dupla rögzítés
A Clip&Go kampókészlet 2 különálló kampóból áll. Ha ezeket a fogantyú bal és jobb külső oldalára is rögzítjük, a súly egyenletesen oszlik el a teljes fogantyún a stabilitás érdekében. A dupla rögzítés jelentősen csökkenti a táska ellenőrizetlen lengését.
Ez megakadályozza, hogy a táska séta közben útban legyen.

Univerzálisan alkalmazható
az állítható tépőzárnak köszönhetően
A babakocsihorog tépőzárral rögzíthető – gyorsan és egyszerűen. Mivel az összeszereléshez nincs szükség speciális szerszámokra, a kampó szinte minden fogantyúhoz rögzíthető. A sporttest védőfogantyúján is használható – például játékok rögzítésére.

Könnyen használható
Clip&Go táskatartó
Rögzítse a táskákat a táskatartóhoz a karabiner segítségével – kész is. A táskák eltávolítása után a kampók a babakocsin maradhatnak, és bármikor készen állnak a további használatra. A simán futó rugónak köszönhetően a karabinerek egy kézzel, különösebb erőfeszítés nélkül működtethetők.

Különösen tartós
Kiváló minőségű anyagok
A kiváló minőségű anyagok teszik a horgokat robosztussá, stabilvá és tartóssá – a gyakori használat után is hibátlan használatot biztosítanak. A szakadásálló poliészter feldolgozásnak köszönhetően egyszerre több táska is biztonságosan szállítható.

A termék részletei:
– Clip&Go: a babakocsihorgok lehetővé teszik a táskák, kézitáskák, bevásárlótáskák vagy játékok egyszerű rögzítését a babakocsiról.
– A tépőzárnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen összeszerelhető.
– univerzálisan alkalmazható
– strapabíró és stabil

Tartalom: 2 darab

 

EAN

4013283841013

Brand

REER