Kosár

Reer Plexi biztonsági korlát Puristic DesignLine

Reer Plexi biztonsági korlát Puristic DesignLine – 1 x biztonsági korlát, 2 x hosszabbító, 1 x rögzítőkészlet, 1 x NightSafe

80 753 Ft

Elfogyott

Reer Plexi biztonsági korlát Puristic DesignLine

A biztonság, a letisztult dizájn és a kényelem tökéletes kombinációja harmonikusan illeszkedik a modern élethez.

Méretek:
Szélesség fokozatosan állítható: 76 és 96,5 cm közötti átjáró szélességre alkalmas; 124,5 cm-ig terjedő meghosszabbítással.
Szerelési magasság: 77 cm
A beépített színjelző nemcsak a telepítést és a folyamatos ellenőrzést, hanem a biztonságot is megkönnyíti. Az extra vastag akrilüveg nagy biztonságot nyújt.

Biztonságos környezet kialakítása
A kisgyermekeket érintő balesetek sajnos nagyon gyorsan megtörténhetnek. Amint a gyermekek elkezdenek kúszni és felfedezni a környezetüket, érdemes biztosítani a gyermekek számára veszélyes helyiségeket, például a konyhát vagy a fürdőszobát, ahol veszélyes eszközök vagy tisztítószerek vannak. A forró gázrózsa, gyógyszerek vagy tisztítószerek mágikusan vonzzák a gyerekeket, és néha súlyos sérüléseket, például égési sérüléseket vagy mérgezést okozhatnak. Az ajtókorláttal biztosíthatja azokat a helyiségeket, ahol veszély leselkedik rá, és megvédheti gyermekét a sérülésektől. Tartsa szemmel gyermekét!

A tervezés találkozik a biztonsággal
Ajtókorlát – modern és biztonságos
A dizájnorientált termékek az élet minden területén egyre fontosabbá válnak. Különösen a lakóterek, például a konyha és a nappali kialakításánál. A Reer reagál erre a trendre, és bemutatja a DesignLine termékcsaládot: szép design a legmagasabb biztonsággal összhangban.
Az extra vastag plexiüveg nemcsak nagy biztonságot nyújt, de letisztult dizájnjával harmonikusan illeszkedik modern otthonába.

Az ajtókorlát rugalmasan állítható
az alkalmazkodó szélességnek köszönhetően
A 76-96,5 cm-es állítható szélesség optimálisan alkalmazkodik az ajtók és átjárók szélességéhez. A két kiegészítő hosszabbítónak köszönhetően a Puristic ajtókorlát további 7 cm-rel meghosszabbítható. Rendkívül széles átjárókhoz további hosszabbítók állnak rendelkezésre (külön rendelhetők). A maximum hat hosszabbítóval az ajtókorlát 124,5 cm szélességig meghosszabbítható.

Biztonsági korlát lezárás
Easy Shut-lock rendszer zárásjelzővel
Az EasyShut zárórendszer megakadályozza, hogy a gyermekek kinyissák a korlátot, de a felnőttek számára könnyen, egy kézzel működtethető. A bezáráshoz csak egy kis nyomásra van szükség, és az ajtókorlát automatikusan bezáródik. A fogantyúba épített színes jelzőfény vizuálisan mutatja, hogy a sorompó megfelelően zárva van-e, ami még nagyobb biztonságot nyújt.

Nagyobb biztonságot nyújtó ajtókorlát a sötétben
a NightSafe fénysávnak köszönhetően
A mellékelt NightSafe fénysávot egyszerűen a rögzítőkeret aljára kell rögzíteni. Akár 12 órán át világít. Nagyobb biztonságot nyújt éjszaka.

Részletek:
– változóan állítható szélesség 76-96,5 cm
– 124,5-ig történő meghosszabbítással
– szerelési magasság: 77 cm

Anyag: alumínium, műanyag, biztonsági akrilüveg
Szín: antracit

A csomag tartalma: 1 x biztonsági korlát, 2 x hosszabbító, 1 x rögzítőkészlet, 1 x NightSafe

Csomag mérete:
77,5 cm x 7,5 cm x 86,5 cm (szélesség x magasság x mélység)

24 hónapos korig alkalmas

Két tiszta, száraz és stabil felület között megfelelően elhelyezve a korlát megfelel az EN 1930:2011 szabványnak.

Megjegyzések:
A telepítés előtt olvassa el az utasításokat, mivel a helytelen telepítés veszélyes lehet! Ezt a gyermekkorlátot nem szabad ablakhoz rögzíteni! A lépcső tetején nem szabad használni!

EAN

4013283460313

Brand

Reer