Reer Rigi digitális bébiőr

Cikkszám: 50070 Kategóriák: , ,

Reer Rigi digitális bébiőr – 1x szülői egység, 1x babaegység, 1x USB tápegység, 2x USB töltőkábel

26 475 Ft

Úton 49 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Rigi digitális bébiőr

Megbízható kapcsolat a babával
A szülők aggódnak gyermekeik biztonsága és jóléte miatt. Különösen, ha lefekteti őket, mindig győződjön meg arról, hogy a baba biztonságban van. Mivel nem tud folyamatosan az alvó gyermek mellett ülni, fontos a megbízható felügyelet biztosítása. A digitális bébiőrrel állandó kapcsolatban maradhat a babájával, és mindig tisztában lehet a kényelmével. Mindig ott van a baba szobájában anélkül, hogy megzavarná a fontos alvást.

Biztonságos kapcsolat tiszta hangzással az FHSS technológiának köszönhetően
A Neo digitális bébiőrző a baba és a szülői egység tökéletesen összekapcsolt kombinációjának köszönhetően figyeli az alvó gyermeket.
Az FHSS-nek (Frequency Hopping Spread Spectrum) köszönhetően garantált a hibamentes és kristálytiszta kapcsolat. A csatornák automatikus váltásának köszönhetően a Rigi digitális egység 100%-ban lehallgatásbiztos.

Alacsony sugárzás és energiatakarékosság az opcionális ECO üzemmódnak és a VOX funkciónak köszönhetően
Az intelligens zajaktiváló eszköznek (VOX) köszönhetően csak akkor kapcsolódnak az eszközök, ha a gyermek hangot ad ki. Ha a gyermek elalszik, a bébi egység automatikusan alvó üzemmódba kapcsol. Ezenkívül a bébi egység manuálisan ECO üzemmódba kapcsolható. Ez csökkenti a készülék sugárzását, ha a babyphone alvó üzemmódban van. Ez a két funkció nemcsak az energiafogyasztást minimalizálja, hanem jelentősen csökkenti a sugárzást is.

Mobil és biztonságos használat a hatótáv-szabályozásnak és a 300 m-es hatótávolságnak köszönhetően
Az elemes működésnek köszönhetően a szülőegység a helyhez kötött áramforrástól függetlenül is működtethető. Az akár 300 méteres hatótávolsággal a Rigi digital nagy mozgásszabadságot biztosít a házban és a kertben. A hatótávolság túllépése után, amikor a megbízható használat már nem garantált, a bébiegység hallhatóan és vizuálisan is tájékoztat. A praktikus övcsipesznek köszönhetően a szülői egység könnyen rögzíthető a ruházatához. Így mindkét keze szabad, és a bébiőr mindig a közelben van.

Kíméletes elalvás a nyugtató éjszakai fénynek köszönhetően
A Rigi Digital bébi egység praktikus éjszakai fénnyel van felszerelve, hogy segítse a baba elalvását. Lágy fénye megnyugtató, segít elaludni és biztonságérzetet nyújt. A beépített éjszakai fény elegendő fényt biztosít ahhoz, hogy a kicsi ne féljen a sötétben, és a fontos alvást ne zavarja meg.

Gyengéd megnyugtatás a interkom funkciónak köszönhetően
A szülő hangjának ismerős hangja segít megnyugtatni a babát. A Rigi digitális szülői egység interkom funkciójának köszönhetően közvetlenül beszélhet a gyermekével. Ez lehetővé teszi, hogy akár a nappaliból vagy a gyerekszobába menet is megnyugtassa gyermekét.

Különösen rugalmas az USB-adapter és a két USB-kábel révén
A szülői egység USB-adapterrel és elemmel is működtethető. A mellékelt USB-adapterhez csatlakoztatva az akkumulátorok közvetlenül a bébiőrön tölthetők fel. Az egységek azonban külön USB-kábellel rugalmasan működtethetők és tölthetők konnektoron vagy más USB-s elektronikus eszközökön keresztül is, az általánosan kapható USB-adapterek segítségével.

Biztonságos használat a LED állapotjelzőnek köszönhetően
A be-/kikapcsoló feletti állapotjelző LED gyorsan mutatja a szülőegység állapotát. Ha zöld színnel világít, az azt jelenti, hogy a gyermekegységgel való kapcsolat zavartalan. A pirosan villogó jelzés arra figyelmeztet, hogy vagy túllépte a hatótávolságot, vagy a szülői egység energiaszintje alacsony. Ha a bébiőr a gyermeke által adott hangokat jelzi, akkor ezt egy zöld villogó LED is jelzi. Így nem marad le a kicsi semmilyen tevékenységéről, még akkor sem, ha zajos környezetben van.

A csipogó funkciónak köszönhetően gyorsan megtalálható
A csipogó funkció segítségével gyorsan megtalálhatja a bébiőrét. Amikor megnyomja a csipogó gombot a bébi egységen, a szülői egység hangjelzéssel jelenti be a hívást. Így újra megtalálhatja a digitális szülői egységet, és megspórolhatja a hosszú és idegőrlő keresgélést.

Az Ön igényeihez igazítható, állítható mikrofonérzékenységgel és hangerővel
A rendkívül érzékeny mikrofon még a nagyon halk hangokat is fogadja. A mikrofon érzékenysége azonban az Ön igényeihez igazítható. Ez lehetővé teszi, hogy beállítsa azt a zajszintet, amelyet a bébi egységnek érzékelnie kell. Például, hogy a monitor már nagyon halk hangokat is felvesz-e, vagy az adás csak hangos hangokkal kezdődjön. A szülői egységen beállíthatja a bébiőrző hangerejét. Ha a hangerő teljesen ki van kapcsolva, a szülői egység rezgésriasztása automatikusan aktiválódik.

A termék részletei:
– digitális átvitel – FHSS technológia
– hatótávolság akár 300 m
– VOX funkció: intelligens automatikus bekapcsolás
– éjszakai fény
– hatótávolság-szabályozás: optikai/akusztikus
– állítható hangérzékenység
– állítható mikrofonérzékenység
– rezgésjelzés
– interkom funkció
– övcsipesz
– csipogó keresési funkció
– akkumulátoros vagy hálózati üzem
– 1x szülői egység, 1x babaegység, 1x USB tápegység, 2x USB töltőkábel

Brand

Reer

EAN

4013283500705

Kosár