Reer Rozsdamentes acél termosz ColourDesign 450 ml – fekete

Reer Rozsdamentes acél termosz ColourDesign 450 ml – fekete. A Colour termosz dupla falú, amely akár 12 órán át képes fenntartani a forró víz hőmérsékletét, miközben megakadályozza, hogy a külső fal túlságosan felforrósodjon.

6 933 Ft

Úton 15 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Rozsdamentes acél termosz ColourDesign 450 ml – fekete

Az ideális segítő otthon és útközben is
Ha a baba éhes, a lehető leggyorsabban meg akarja kapni a táplálékot. Ehhez bébiételre, cumisüvegre és nem utolsósorban elegendő meleg vízre van szükség. Az új termosz nagy segítség ez utóbbiban. Akár a park közepén sétál, akár éjfélkor félálomban a konyha közepén áll, ez a termosz több órán át melegen tartja a vizet, így gyorsan és gond nélkül elkészítheti az ételt.

Az ételek egyszerű elkészítéséhez akár 12 órán keresztül
A Colour termosz dupla falú, amely akár 12 órán át képes fenntartani a forró víz hőmérsékletét, miközben megakadályozza, hogy a külső fal túlságosan felforrósodjon.

Az egész család számára
Még jóval azután is, hogy már nem csak tejet ad a babának, a termosz praktikus segítőtársként szolgál majd útközben. A hideg napokon Ön és családja például forró teával melegedhet fel, a perzselő nyárban pedig hideg italt tölthet a termoszba, amely akár 24 órán át hűtött és friss marad.

Minden száraz
A szilikon tömítőgyűrűnek köszönhetően nem kell aggódnia a kellemetlen folyadékszivárgás miatt. Ezenkívül a dupla fal megakadályozza, hogy a termosz felületén kondenzációs cseppek képződjenek.

Minőségi anyagok
A robusztus belső és külső fal rozsdamentes acélból készült, amely ellenáll a mindennapi használatnak, biztonságos az élelmiszerek tárolására, és nem ad át fémes utóízt. Természetesen a termosz nem tartalmaz BPA-t, PVC-t vagy káros lágyítószereket.

Könnyű kezelhetőség
Az újonnan kifejlesztett zárószerkezetnek köszönhetően a termosz egy kézzel is kinyitható. Csak fordítsa felfelé a fedélben lévő kis kart, és már öntheti is ki a tartalmát. A fedél alatt egy 4,5 cm széles nyílás található, így a termoszt nemcsak italokkal, hanem szeletelt friss gyümölcsökkel vagy zöldségekkel is könnyen meg lehet tölteni. Használat után a termosz könnyen tisztítható, így hosszú ideig higiénikusan használható.

Praktikus kupak
A kupak csészeként is használható a kényelmes iváshoz. A termosz testéhez hasonlóan a kupak is szigetelt, és megakadályozza, hogy forró tea vagy kávé fogyasztásakor túlságosan felforrósodjon a felülete.

Környezetvédelem
A termosz használata segít a környezet védelmében. Robusztus kialakításának köszönhetően hosszú évekig használható, és tökéletes alternatívája az eldobható palackoknak. A csomagolási hulladék csökkentése érdekében a termoszokat csomagolatlanul áruljuk, és csak címkével szállítjuk, amely 100%-ban újrahasznosítható papírból készült.

Tulajdonságok:
– ideális bébiételek készítéséhez
– akár 12 órán át tartja melegen a vizet
– robusztus rozsdamentes acél kivitel
– praktikus fedél
– egykezes nyitás
– Térfogat: 450 ml

Anyag:
– Rozsdamentes acél, műanyag

Brand

Reer

EAN

4013283900116

Kosár