Reer SafetyView nagy biztonsági tükör

Reer SafetyView nagy biztonsági tükör – Extra nagy, ívelt tükörfelület a maximális látószög érdekében. Univerzálisan alkalmas minden hátsó fejtámlával rendelkező járműhöz.

4 533 Ft

Úton 139 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer SafetyView nagy biztonsági tükör

Közvetlen rálátást biztosít a gyermekülésre és a gyermekülésben lévő gyermekre. Extra nagy, ívelt tükörfelület a maximális látószög érdekében. Univerzálisan alkalmas minden hátsó fejtámlával rendelkező járműhöz. Átmérő 17,5 cm

Körülbelül egyéves korig a gyermekeket hátrafelé néző autósülésben kell szállítani. Különösen akkor, ha az utasoldali légzsákot nem lehet kikapcsolni, hátul kell elhelyezni őket. Ez nagyon megnehezíti a járművezető számára, hogy lássa a gyermeket. A vezető hátrafelé fordulása vezetés közben akár csak egy pillanatra is könnyen balesethez vezethet. A biztonsági tükörrel biztonságosan figyelheti gyermekét vezetés közben anélkül, hogy levenné a szemét az úton történtekről.

Különösen értékelni fogja az egyszerű felszerelést, amelyet hevederekkel és a hátsó ülés fejtámlájához rögzíthető klipszekkel biztosítanak. Egy gömbcsukló segítségével a tükör pozícióját a visszapillantó tükörrel egyező szögbe állíthatja. A nagyfokú biztonságot az is garantálja, hogy a tükör műanyagból készült, ami jelentősen csökkenti a törött üveg okozta sérülések kockázatát.

Részletek:
– lehetővé teszi a gyermek közvetlen figyelését az autósülésben
– extra nagy, ívelt tükörfelület a maximális láthatósági szög érdekében
– univerzálisan alkalmas minden hátsó fejtámlával rendelkező járműhöz
– műanyag tükör a maximális biztonság érdekében
– különösen könnyen rögzíthető a rögzítőpántok segítségével
– átmérő: 17,5 cm

Anyag: műanyag
Szín: antracit

A csomag tartalma:
1 x tükör, beleértve a rögzítőanyagot is

Csomag mérete:
17,5 cm x 3,0 cm x 17,5 cm (b x magasság x t)

Megjegyzések:
Kérjük, tartsa be a mellékelt használati és biztonsági utasításokat!

Brand

Reer

EAN

4013283860106

Kosár