Barion Pixel

Kosár

Reer Sarokvédelem 12 db

A sarokvédelem megvédi gyermekét a fájdalmas ütésektől és sérülésektől, ha éles sarkokkal ütközik.

3 820 Ft

Úton 2 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Sarokvédelem 12 db

Sarokvédelem
A sarokvédelem megvédi gyermekét a fájdalmas ütésektől és sérülésektől, ha éles sarkokkal ütközik. A kerek formának köszönhetően a teljes sarok zárt, és a szivacsos anyaguk tompítja az ütést. A védőburkolatot a sarok felső és alsó széléhez kell rögzíteni, hogy elkerülje az összes lehetséges sérülésforrást. A sarokvédők univerzálisan használhatók asztalokhoz, szekrényekhez, ablakpárkányokhoz, pelenkázóasztalokhoz, kredencekhez stb. A speciális ragasztószalagok sokféle felületre (fa, festett felületek, márvány stb.) tapadnak és biztos tartást biztosítanak.

Kiváló minőségű anyag
A kürtvédők különösen tartósak és harapásállóak is. Nem tartalmaznak veszélyes vegyszereket (BPA, PVC, latex). Az anyag ellenáll az izzadságnak, a nyálnak és teljesen biztonságos még nyalva is. A sarokvédők átlátszó anyagból készültek, hogy észrevétlenül illeszkedjenek bármilyen otthoni berendezési koncepcióba.

Könnyű fel- és leszerelés, biztonságos tartás
A sarokvédők használata nagyon egyszerű. Csak tisztítsa meg a felületet, távolítsa el a védőfóliát az előre rögzített ragasztószalagról, és nyomja a sarokvédőt a sarokhoz egy percig. A nagy teljesítményű kétoldalas PowerTape erős tartást biztosít a sarokvédőknek, és megakadályozza, hogy kiesjenek. Amint a sarokvédőre már nincs szükség, eltávolítható anélkül, hogy maradványokat hagyna vagy károsítaná a bútorokat.

Részletek:
– véd az éles sarkok okozta sérülésektől
. átlátszó és nem feltűnő
– mérgező anyagok, PVC, PBA és latex nélkül
. extra puha anyag veszi körül az egész sarkot
– Könnyű szerelés az előre rögzített ragasztószalagnak köszönhetően
. erős tartás és maradékmentes eltávolítás
– univerzálisan alkalmazható: asztalok, szekrények, komódok, ablakpárkányok stb.
. szín: átlátszó
– Tartalma: 12x védő, beleértve ragasztószalagok

 

Brand

REER