Reer Soft & Clean orrszívó

Reer Soft & Clean orrszívó Az egyes részeket az orrszívás után gőzzel lehet sterilizálni.

2 434 Ft

Úton 35 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Soft & Clean orrszívó

Segít az eltömődött baba orrnál
A gyermekek immunrendszere még nem teljes értékű, ezért gyakran szenvednek megfázástól. Különösen az orrdugulás befolyásolja jelentősen a gyermek jólétét, mivel a csecsemők az életük első hónapjaiban kizárólag az orrukon keresztül lélegeznek. A megfázást olyan társuló problémák is fokozhatják, mint a rossz alvás és az emésztési problémák, valamint a fül-, orrmelléküreg- és légúti fertőzések. Az orrszívó segít eltávolítani az orrváladékot az orrból, és lehetővé teszi, hogy a gyermek könnyebben lélegezzen.

Az orrváladék kíméletes eltávolítása
a puha, rugalmas és kicsi szívófejnek köszönhetően
Rugalmas szívófejének köszönhetően az orrszívó kíméletesen és fájdalommentesen távolítja el az irritáló orrváladékot. A puha szilikonforma a gyermekek orrához igazodik. Ez különösen megkönnyíti a kis orrlyukakba történő behelyezést. A kerek és puha forma hatékonyan megakadályozza az érzékeny orrnyálkahártya irritációját – bőrgyógyászatilag tesztelve.

Praktikus alkalmazás
a nagyméretű szívó ballonrésznek köszönhetően
A szívóballon ergonomikus és funkcionális kialakítása lehetővé teszi a könnyű és gyors kezelhetőséget. Ha összenyomja a ballont, vákuumot hoz létre az orrszívóban. Ha lassan csökkenti a ballon nyomását, az orrváladék a szívófejen keresztül a szívótestbe szívódik. A gumiszerű TPE (termoplasztikus elasztomer, BPA-mentes) anyag csúszásmentes.

Higiénikus tárolás
az orrszívó szétszerelhető és gőzzel sterilizálható
Használat után gyorsan és egyszerűen szétszerelheti az orrszívót, és enyhe tisztítószerrel és meleg vízzel megtisztíthatja. Az egyes részeket ezután gőzzel lehet sterilizálni. Ha a megtisztított szívófejet ezt követően ellentétes irányban helyezi be a szívótestbe, az orrszívó a következő alkalmazásig higiénikusan tárolva marad.

Részletek:
Anyag: TPE
Szín: türkizkék
A csomag tartalma: 1x orrszívó
Csomag mérete: 10 cm x 5 cm x 17 cm

Brand

Reer

EAN

4013283791127

Kosár