Barion Pixel

Kosár

Reer Tányér kék/szürke 2 db

A Growing sorozat REER tányérjai különösen alkalmasak az önálló étkezés megtanulására – méretük és súlyuk optimálisan igazodik a kisgyermekek motorikus képességeihez és erejéhez.

5 430 Ft

Úton 8 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Tányér kék/szürke 2 db

2 db növekedő tányér készlet kék / szürke 2 db

– különösen könnyű és törhetetlen anyag
– mosogatógépben és mikrohullámú sütőben használható (max. 600 W)
– 80%-ban megújuló alapanyagokból, például cukorból és németországi fából készült

Ételek kicsinyeinknek és környezetünknek
Legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, minden étkezés a gyakorlás ideje a kisgyermekek számára. A Growing sorozat REER tányérjai különösen alkalmasak az önálló étkezés megtanulására – méretük és súlyuk optimálisan igazodik a kisgyermekek motorikus képességeihez és erejéhez. Az erőforrás-takarékos termelésnek köszönhetően a REER termesztésű termékei különösen fenntarthatóak – így a REER-ben is hozzájárulunk földünk védelméhez – és ezáltal gyermekeink jövőjéhez is.

Több móka evés közben
gyerekszíneknek és motívumoknak köszönhetően
A vidám színekben pompázó ételek sokkal jobb ízűek, mert nem csak az ételtől függ, hogy kedvence ízleni fog-e.
Éppen ezért az üde színekben pompázó edénykészletek tökéletesen kombinálhatók és színesen díszített asztalt varázsolhatnak – gyermeke ízlése szerint. Ez felkelti a kíváncsiságot és az érdeklődést az ételek iránt, és támogatja az aktív étkezési szokások kialakulását.

Robusztus és könnyen tisztítható
hosszú távú használatra
Különösen akkor, amikor a gyerekek enni tanulnak, teljesen normális, hogy a tálak és csészék megfeszülnek. A robusztus felületű Reer étkészlet ellenáll a mindennapi élet megterhelő körülményeinek a gyerekekkel, és probléma nélkül használható a mikrohullámú sütőben. Az edények mosogatógépben is moshatók a különösen kényelmes és higiénikus tisztítás érdekében.

Az első uzsonnára
2 tányéros készlet
A 2 tányéros készlet ideális az első étkezési próbálkozáshoz. A megemelt él megakadályozza, hogy gyermeke lenyomja az ételt a tányérról, amikor megfogja a kezével, vagy evőeszközzel tanul meg enni.

Támogatja az önálló étkezést
okos és könnyű
A Reer edények természetesen matt felületi szerkezete kényelmes a kézben, és megkönnyíti kedvencének a megfogását és a kézben tartását.Az egyes edények mérete és súlya ideális a gyerekek kezéhez, és egész gyermekkorban használható.

Nincs sérülésveszély
a maximális biztonság érdekében
A Growing sorozat REER minden edényének csak lekerekített élei vannak – a törésálló anyaggal együtt mindig garantálják a biztonságos használatot, és időtlenül elegáns megjelenést kölcsönöznek a Growing edényeknek. Különösen az első evési kísérletnél eshetnek le a tányérok vagy csészék. A törésálló anyag megakadályozza a törést és a hasadást, ami különösen veszélyes lehet kisgyermekek számára.

Nem tartalmaz káros anyagokat (BPA, melamin és PVC)
hogy az egészséges ételek egészségesek maradjanak
Ha az élelmiszert káros anyagokat tartalmazó edényben tárolják vagy melegítik, pl. káros melamin és formaldehid kerülhet az élelmiszerekbe. Ezért különösen fontos, hogy ne csak a jó ételekre figyeljünk, hanem az edényekben felhasznált anyagokra is. A Growing sorozat Reer étkészletei 80%-ban megújuló alapanyagokból, például fából és cukorból állnak, és nem tartalmaznak melamint, BPA-t és PVC-t (független vizsgálólaboratórium tesztelte).

Sokoldalú felhasználás
útközben is
A minőségi gyermek étkészlet ideális a mindennapi otthoni használatra, de a lakás négy falán kívül is jó alternatíva az eldobható edényeknek. Az edények egymásra rakhatók, így helytakarékosan tárolhatod és magaddal viheted őket. Könnyű és törhetetlen tulajdonságainak köszönhetően ideális kempingezéshez, piknikhez vagy egyéb kirándulásokhoz.

Termék leírás:
– különösen könnyű és törhetetlen
– mosogatógépben és mikrohullámú sütőben használható (max. 600 W)
– megfelel az EN 14372 biztonsági szabványnak (az evőeszközökre és edényekre vonatkozó biztonsági követelmények és tesztek)
– BPA, PVC és melamin nélkül

Anyaga: 80%-ban megújuló nyersanyagból (például cukor, német fa)
Szín: kék/szürke
Tartalom: 2 tányér

EAN

4013283220337

Brand

REER