Reer WinLock ablak/erkélyajtó zár – fehér

Reer WinLock ablak/erkélyajtó zár – fehér – véd az életveszélyes esések ellen – könnyen telepíthető és eltávolítható – praktikus dugaszolható rendszer: nincs fúrás vagy ragasztás

4 533 Ft

Úton 218 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer WinLock ablak/erkélyajtó zár – fehér

Megvédi a gyermekeket a veszélyes esésektől.
Gyakran csak néhány pillanatra van szükség: autódudálás, madárcsicsergés vagy játszó gyerekek, hogy a gyermek figyelmét a kinti eseményekre irányítsa. Egy pillanatnyi figyelmetlenséggel egy kisgyerek felmászik az ablakpárkányra, kinyitja az ablakot, és a legrosszabb esetben elveszíti az egyensúlyát. Általában az 1 és 3 év közötti gyermekek vannak a legnagyobb veszélynek kitéve. Az új “WinLock”-nak köszönhetően a gyerekek nem tudják egyedül kinyitni az ablakot. A zár felszerelése nem csavarozva vagy ragaszva történik, hanem egyszerűen a fogantyú és a keret közé rögzítik.

SLG tanúsítással tanúsított biztonság
Két egymástól független művelet akadályozza meg a gyermek általi nyitást: a zár a biztonsági gomb megnyomásával és a fogantyú egyidejű elfordításával oldható ki. Az SLG tesztelő és tanúsító intézet “Certified child safety” (tanúsított gyermekbiztonság) címkével jelölte a terméket.

Könnyű rögzítés és eltávolítás – praktikus csatlakozórendszer fúrás és ragasztás nélkül
Az ablak- és erkélyajtó biztonsági rendszer nem csak egyszerűen használható, de ugyanilyen egyszerűen telepíthető is – fúrás és ragasztás nélkül. A zár néhány nagyon könnyű mozdulattal behelyezhető a kilincs és az ablak vagy erkélyajtó kerete közé, és szükség esetén ismét eltávolítható.

Részletek:
– véd az életveszélyes esések ellen
– könnyen telepíthető és eltávolítható
– praktikus dugaszolható rendszer: nincs fúrás vagy ragasztás
– könnyű nyitás és zárás felnőttek számára
– SLG “gyermekbiztonság tesztelve”
– ajánlott életkor: 6 – 36 hónap

Anyag: műanyag / edzett rozsdamentes acél
Szín: Fehér

A csomag tartalma:
1 darab

Csomag mérete:
10,0 cm x 1,8 cm x 12,0 cm (b x magasság x t)

Megjegyzések:
Kérjük, kövesse a mellékelt használati és biztonsági utasításokat!

Brand

Reer

EAN

4013283700105

Kosár