Reer Zár ablakokhoz és erkélyajtóhoz Winlock – 3 db

Reer Zár ablakokhoz és erkélyajtóhoz Winlock – 3 db – megvédi a gyermekeket az életveszélyes esésektől – könnyen felszerelhető és eltávolítható nyomok nélkül – nincs szükség fúrásra, csavarozásra vagy ragasztásra

11 265 Ft

Úton 93 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Zár ablakokhoz és erkélyajtóhoz Winlock – 3 db

Megvédi a gyermekeket az ablakokból való veszélyes lezuhanástól

Németországban évente közel 50 gyermek esik ki az ablakon vagy az erkélyről. Általában elég egy pillanat: egy autó dudál odakint, a madarak énekelnek vagy a gyerekek hangosan játszanak, és a gyermek figyelme azonnal kifelé irányul. Ha a gyermek rövid ideig felügyelet nélkül marad, felmászhat az ablakpárkányra, kinyithatja az ablakot, és legrosszabb esetben elveszítheti az egyensúlyát, és kieshet. Ez leggyakrabban az 1-3 éves korú gyermekeket érinti. Az új “WinLock” biztonsági eszközzel a gyermekek nem tudják egyedül kinyitni az ablakot. Az eszközt fúrást és ragasztást sem igényel, néhány egyszerű lépéssel a kilincs és az ablakkeret közé rögzítik.

Gyermekbiztonsági teszt és SLG tanúsítvány
Két egymástól független mozdulatot kell elvégezni, ez gátolja, hogy a gyermek kinyissa a zárat: a biztonsági eszköz a biztonsági gomb megnyomásával és az ablak kilincsének elfordításával oldható ki. Az ablakzár elnyerte az SLG tesztelő és tanúsító intézet “gyermekbiztonsággal tesztelt” díját.

Praktikus felszerelés fúrás vagy ragasztás nélkül
Az ablak- és teraszajtó zár nemcsak könnyen kezelhető, hanem fúrás és ragasztás nélkül is könnyen felszerelhető. Néhány egyszerű lépéssel a fogantyú és az ablak- vagy erkélyajtó kerete közé helyezhető, és szükség esetén könnyen eltávolítható, anélkül, hogy nyomot hagyna.

Könnyen használható felnőttek számára
Az ablakzár kinyitása nagyon egyszerű a felnőttek számára. Először az oldalsó gombot kell a lehető legmélyebbre benyomni, majd az ablak kilincsét elfordítani és a gombot kioldani. A kívánt pozíció beállítása után a zár automatikusan újra reteszelődik.

Alkalmas minden otthonba
Kompakt méreteinek és karcsú kialakításának köszönhetően az ablakzár feltűnésmentesen és harmonikusan illeszkedik otthonába.

Jellemzők:
– megvédi a gyermekeket az életveszélyes esésektől
– könnyen felszerelhető és eltávolítható nyomok nélkül
– nincs szükség fúrásra, csavarozásra vagy ragasztásra
– teraszajtó zárként is használható
– bezárja az ablakokat és a teraszajtókat, becsukott és bukóra állított helyzetben is
– könnyen nyitható és zárható felnőttek számára

Szín:
– Fehér

Anyag:
– Műanyag

A csomag tartalma:
– 3x WinLock

Brand

Reer

EAN

4013283700600

Kosár