Reer Zsebes rendszerező TravelKid Entertain

Reer Zsebes rendszerező TravelKid Entertain – hasznos zsebes rendszerező a játékok, könyvek stb. biztonságos tárolására.

7 017 Ft

Úton 108 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Zsebes rendszerező TravelKid Entertain

Játékok, könyvek stb. biztonságos tárolására, védi az ülést a szennyeződésektől, extra nagy átlátszó ablak érintőképernyős fóliával, 12,5″ méretű táblagépek tárolására alkalmas.

Rendezett és védett útközben
A hosszú autóutak néha nagyon stresszesek lehetnek a szülők és a gyerekek számára. A hosszú ülés és a vezetés monotonitása gyorsan unalmassá válik a gyermekek számára. Nem csak ülni akarnak, hanem elfoglaltságra van szükségük. Ebben pedig a plüssállatok, könyvek és egyéb játékok lehetnek segítségükre.
A TravelKid Entertine zsebében tárolhatja mindazt, ami szórakoztatja gyermekeit, miközben védi az autósüléseket a szennyeződésektől.
A rendszerező a Reer TravelKid termékek egyike. Ezek a termékek biztosítják a biztonságot és a rendet az autóban, és megkönnyítik a gyermekekkel való utazást.

Maximális kényelem
ha a mozival a hátsó ülésen utaznak
A tabletrekesz a zsebes rendszerezőt játékokkal és filmekkel szórakoztató állomássá alakítja. A rekesz legfeljebb 12,5″ méretű táblagépek tárolására alkalmas. Az érintőfóliának köszönhetően a táblagépet anélkül kezelheti, hogy ki kellene vennie a tartóból. A készülék biztonságos illeszkedése érdekében a tabletrekesz 3 oldalról zárt és a tetején tépőzárral zárható. Az oldalsó panelek megakadályozzák a készülék túlmelegedését, és lehetővé teszik a fejhallgató vagy a töltőkábel csatlakoztatását.

Hasznos zsebes rendszerező
segítség a biztonságos tároláshoz
A TravelKid Entertainel gyermeke számára mindig kéznél lesznek a játékai. Négy különböző méretű rekesz – némelyik tépőzárral zárható – rengeteg helyet kínál mindannak, amire útközben szüksége lehet: a plüssjátékoktól kezdve a könyveken át az útközbeni festésig. Ön nyugodtan koncentrálhat a nyugodt vezetésre, mert gyermeke elfoglalja magát, és mindent biztonságosan tárolnak.

Praktikus háttámla védelem
Megakadályozza a gyermekcipők által okozott szennyeződéseket
Méretéből adódóan a rendszerező a legtöbb autósülés hátsó felületét eltakar. Így ha gyermeke piszkos cipővel rúgja meg az első ülést, a TravelKid Entertein védi azt a szennyeződéstől. A vizet és a szennyeződést taszító anyagnak köszönhetően a rendszerező gyorsan és egyszerűen tisztítható.

Gyors és egyszerű rögzítés
Alkalmas az összes átlagos autósüléshez
A zsebes rendszerező néhány egyszerű lépésben rögzíthető az üléshez. Egyszerűen helyezze a pántokat a fejtámla és az ülés köré, zárja be a csatot és húzza meg.
A hosszú hevedereknek köszönhetően a TravelKid Entertain széles sportülésekhez is tökéletes.

Rendezett, biztonságos és szórakoztató
TravelKiddel az autóban
Az új TravelKid termékcsalád különböző autós kiegészítőket tartalmaz. Minden termék célja, hogy gyermeke számára a lehető legkellemesebbé tegye az utazást, és megvédje az autót a szennyeződésektől és sérülésektől. Az első ülések háttámlájához tartozó zsebes rendszerező mellett a kínálatban védőpárnák, egy szervezővel ellátott tárolódoboz és egy festőpad is szerepel.
Az anyag kiválasztásakor nagy hangsúlyt fektettek a minőségre és a kivitelezésre. Minden TravelKid termék víz- és szennyeződéstaszító anyagból készül, és könnyen tisztítható.

Részletek:
– hasznos zsebes rendszerező a játékok, könyvek stb. biztonságos tárolására.
– védi az ülést a szennyeződésektől
– extra nagy átlátszó ablak érintőképernyős fóliával, 12,5″ méretű táblagépek számára alkalmas
– alkalmas minden szabványos üléshez
– extra hosszú heveder – sportülésekhez is alkalmas
– könnyen tisztítható a vizet és szennyeződést taszító anyagnak köszönhetően

Méretek: kb. 45 x 58 cm

Anyag: poliészter, PVC
Szín: szürke melange
A csomag tartalma: 1x zseb tablet rekesszel az első ülések háttámlájára.

Csomag mérete: 27 cm x 27 cm x 3,5 cm

Brand

Reer

EAN

4013283860519

Kosár