Reer Zsebes rendszerező TravelKid Tidy

Reer Zsebes rendszerező TravelKid Tidy – játékok, könyvek stb. biztonságos tárolására.

5 706 Ft

Úton 81 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Zsebes rendszerező TravelKid Tidy

Játékok, könyvek stb. biztonságos tárolására, védi az ülést a szennyeződésektől, minden szabványos üléshez alkalmas.

Rend és védelem útközben
A hosszú autóutak néha nagyon stresszesek lehetnek a szülők és a gyerekek számára. A hosszan tartó egy helyben ülés és a vezetés monotonitása gyorsan unalmassá válik a gyermekek számára. Nem csak ülni akarnak, hanem elfoglaltságra van szükségük. Ebben a plüssállatok, könyvek és egyéb játékok lehetnek segítségükre.
A TravelKid Tidy ysebekkel ellátott rendszerezőben minden olyan dolgot tárolhat, ami szórakoztatja a gyerekeket, miközben védi az üléseket a szennyeződésektől.
A rendszerező a Reer TravelKid termékek egyike. Ezek a termékek biztosítják a biztonságot és a rendet az autóban, és megkönnyítik a gyermekekkel való utazást.

Hasznos rendszerező
Segítő a biztonságos tároláshoz
A TravelKid Tidy segítségével gyermeke számára mindig kéznél lesznek a játékai. A hét különböző rekesz – némelyik tépőzárral zárható – rengeteg helyet kínál mindannak, amire útközben szüksége van: a plüssjátékoktól kezdve a könyveken át az útközbeni rajzolásig. Ön nyugodtan koncentrálhat a nyugodt utazásra, mert gyermeké el lesz foglalva és mindent biztonságosan tárolhat.

Praktikus háttámla védelem
Megakadályozza a gyermekcipők által okozott szennyeződéseket
Méretéből adódóan a rendszerező a legtöbb autósülés hátsó felületét eltakar. Így ha gyermeke piszkos cipővel rúgja meg az első ülést, a TravelKid Entertein védi azt a szennyeződéstől. A vizet és a szennyeződést taszító anyagnak köszönhetően a rendszerező gyorsan és egyszerűen tisztítható.

Gyors és egyszerű rögzítés
Alkalmas az összes átlagos autósüléshez
A zsebes rendszerező néhány egyszerű lépésben rögzíthető az üléshez. Egyszerűen helyezze a pántokat a fejtámla és az ülés köré, zárja be a csatot és húzza meg.
A hosszú hevedereknek köszönhetően a TravelKid Entertain széles sportülésekhez is tökéletes.

Rendezett, biztonságos és szórakoztató
TravelKiddel az autóban
Az új TravelKid termékcsalád különböző autós kiegészítőket tartalmaz. Minden termék célja, hogy gyermeke számára a lehető legkellemesebbé tegye az utazást, és megvédje az autót a szennyeződésektől és sérülésektől. Az első ülések háttámlájához tartozó zsebes rendszerező mellett a kínálatban védőpárnák, egy szervezővel ellátott tárolódoboz és egy festőpad is szerepel.
Az anyag kiválasztásakor nagy hangsúlyt fektettek a minőségre és a kivitelezésre. Minden TravelKid termék víz- és szennyeződéstaszító anyagból készül, és könnyen tisztítható.

Részletek:
– játékok, könyvek stb. biztonságos tárolására.
– védi az ülést a szennyeződésektől
– alkalmas minden közös üléshez
– extra hosszú heveder – sportülésekhez is alkalmas
– könnyen tisztítható a vizet és szennyeződést taszító anyagnak köszönhetően

Méretek: kb. 41 x 58 cm
Anyag: poliészter
Szín: szürke melange
A csomag tartalma: 1x zseb az első ülések hátsó részéhez.

Csomag mérete: 9,7 cm x 6 cm x 23,5 cm

Brand

Reer

EAN

4013283860410

Kosár