Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

SKIP HOP Oktatási textilkönyv C gyűrűn, 0+

Puha textil interaktív könyv imádnivaló képekkel és különféle tevékenységekkel. Különböző textúrák, susogó hangok, színes számok, állatok, kerti motívumok, fogat vagy tükör felfedezésre, kísérletezésre és finommotorika gyakorlására ösztönzik a gyermeket. A répát behelyezheti és kiveheti a lyukból, és bújócskát játszhat vele.

5 320 Ft

Úton 74 db. Szállítás: 5-7 nap.

SKIP HOP Oktatási textilkönyv C gyűrűn, 0+

Puha textil interaktív könyv imádnivaló képekkel és különféle tevékenységekkel. Különböző textúrák, susogó hangok, színes számok, állatok, kerti motívumok, fogat vagy tükör felfedezésre, kísérletezésre és finommotorika gyakorlására ösztönzik a gyermeket. A répát behelyezheti és kiveheti a lyukból, és bújócskát játszhat vele. A gyermek játszva fejleszti érzékeit és képzelőerejét. A könyv ideális a szülőkkel való közös játékhoz, ahol játék közben segíti a gyerekek szókincsének fejlesztését.

A könyv 4 vidám színes oldalt tartalmaz. Bárhová magával viheti gyermeke. Elég, ha a C gyűrűvel rögzíti például egy babakocsihoz vagy egy autósüléshez.

Jellemzők:
– a színes puha oldalakon számok, zöldségek és haszonállatok képei találhatók
– biztonságos tükör
– különböző textúrák és susogó hangzás
– sárgarépa alakú fogazó
– a C gyűrűnek köszönhetően könnyedén rögzítheted babakocsira vagy autósülésre
– Születéstől alkalmas gyermekek számára
– ftalátok nélkül

Mérete: 16,5 x 17 x 3,8 cm
Karbantartás: Csak a felületet tisztítsa nedves ruhával vagy szivaccsal. Ne merítse vízbe. Hagyja levegőn megszáradni. Ne tisztítsa szárazon.

Tömeg 019 kg
Méretek 700 × 075 × 900 cm
EAN

194133685965

Brand

SKIPHOP