Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

Urban Iki BIO hátsó ülés kerékpárhoz adapterrel és tartóval nyeregcsőhöz szett – Green

Az Urban Iki kerékpárülések 9 hónapos és 6 éves kor közötti gyermekek számára készültek, az ülés maximális teherbírása 22 kg. A hátsó kerékpárülés bármilyen szabványos kerékpárhoz alkalmas, ha legalább 22 kg teherbírású hátsó tartója van.

42 890 Ft

Urban Iki BIO hátsó ülés kerékpárhoz adapterrel és tartóval nyeregcsőhöz szett – Green

Egy szebb jövő kerékpáros ülései

A természet védelme és a fenntarthatóbb jövőért való munka egyre fontosabb. Az egészségesebb bolygó iránti vágy volt a legnagyobb lendület az Urban Iki tervezői számára, akik egy új, progresszív BIO kerékpárülés-sorozatot terveztek.

Ez a kiadás első pillantásra mindenki figyelmét felkelti, különösen lágy, nem feltűnő színeivel, amelyeket Japán gyönyörű természete ihletett. Különlegességüket azonban olyan anyagokba rejtik, amelyek rendkívül különböznek a piacon lévő többi kerékpárüléstől. A BIO modellek gyártása rendkívül ökológiai, bioműanyagokból áll, amelyek rizshéjból készülnek. Ha megvásárolja ezeket a kivételes és eredeti üléseket, Ön nemcsak a jobb környezet megteremtéséhez, hanem a kicsik jobb jövőjéhez is hozzájárul.

Új design a természet érintésével

A tervezők az új innovatív anyag mellett az érdekes földszínekre is odafigyeltek, amelyek történetet és rendkívüli eredetiséget rejtenek. A gyönyörű Haniwa Brown színt történelmi agyagbabák ihlették, amelyeket 1500 évvel ezelőtt Japánban készítettek. A Mosu Green és az Oishi Beige árnyalatai közvetlen kapcsolatban állnak a japán természettel. A Mosu Green a japánkertekben található híres zöld mohára utal, az Oishi Beige-et pedig a Highland természetvédelmi terület ihlette, amely különösen a bájos füve miatt népszerű. Bármelyik színváltozatot is választja, egy felejthetetlen japán történet részese lesz.

Hátsó ülés nagyobb kalandoroknak

Az Urban Iki kerékpárülések 9 hónapos és 6 éves kor közötti gyermekek számára készültek, az ülés maximális teherbírása 22 kg. A hátsó kerékpárülés bármilyen szabványos kerékpárhoz alkalmas, ha legalább 22 kg teherbírású hátsó tartója van. Ezek olyan hordozók, amelyek megfelelnek a szabványos európai biztonsági szabványoknak (EN14872). Nem tudja vagy nem emlékszik a hordozó teherbírására? Próbálj meg jól megnézni, sokszor direkt rá van írva vagy utána tudsz nézni a neten 🙂

120 és 175 mm szélességű hordozó. Ez az a szélesség, amelyre szükség van ahhoz, hogy az ülés illeszkedjen és szállítsa a kerékpárülést és a gyermeket. Túl kicsi a csomagtartód? Akkor nagy eséllyel nem tartja el a szükséges 25 kilót. Jobb hordozót ajánlunk, ami mindenképpen jobb választás lesz.

Szokatlan formájú a hordozója, például ovális? Nem kell aggódnia, a szerelőkeret lábai a hordozó formájához igazíthatók.

Középmotoros e-biciklije van, vagy az e-bike akkumulátora a csomagtartó alatt található? Nem kell aggódnia, a probléma csak akkor fordulhat elő, ha az akkumulátor a kerékpár bal vagy jobb oldalán van.

Hátsó kerékpárülés számokban

5 pontos biztonsági öv
állítható központi rögzítőpanel
biztonsági elem az egy kézzel történő kioldás ellen
láb biztonsági övek
minőségi/biztonsági EU szabvány – (EN14344)
kerékpártároló mérete (120-175 mm)
A SETU csomag részeként kap egy kerékpártartót adapterrel együtt. Ne felejtse el kiválasztani a megfelelő sisakot a kicsik biztonsága érdekében.

9 hónapos kortól 6 éves korig
120 – 175 mm fesztávú tartó
22 kg-ig
Díj a minőségért, a tervezésért és a biztonságért
TUV tesztelt és jóváhagyott
Rögzítési anyag és integrált zár

Brand

URBAN IKI