Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

Urban Iki Első kerékpárülés adapterrel 9-15 kg – Pink

A holland Urban Iki dizájn kerékpárülései kiváló minőségű anyagokból készülnek Japánban az Ikigai elvei szerint. Minőségeinek köszönhetően az ülés rövid idő alatt piacvezetővé vált, és már több díjat is kapott: minőség, biztonság és dizájn.

23 370 Ft

Urban Iki Első kerékpárülés adapterrel 9-15 kg – Pink

Urban Iki – első ülés adapterrel: Minőség, biztonság és dizájn.

Az ülés rögzítésére szolgáló adapter a csomag része / egyes MOUNTAIN kerékpártípusokhoz külön kell megvásárolni – speciális MTB/ATB adapter ITT> KLIKK

Fedezze fel a világot együtt az Urban Iki első kerékpárülésekkel. Egy kényelmesen ülő gyermek közvetlenül az első sorból élvezheti az élményekkel teli utazást Önnel, mint tökéletes vezetővel. Fedezze fel együtt az Önt körülvevő világot, és mesélje el a legszebb történeteket. Ez az, ami különlegessé tesz minden utazást ezeken az első kerékpárüléseken.

A holland Urban Iki dizájn kerékpárülései kiváló minőségű anyagokból készülnek Japánban az Ikigai elvei szerint. Minőségeinek köszönhetően az ülés rövid idő alatt piacvezetővé vált, és már több díjat is kapott: minőség, biztonság és dizájn. Finoman lekerekített ergonómikus formája, puha párnázott vállpántjai, valamint puha, vízálló párna a kis lovasaink kényelmes utazásához.

Az első kerékpárülések 9 hónapos kortól alkalmasak gyermekek számára, 15 kg-os teherbírásig. Az ülés nagyon egyszerűen összeszerelhető, a csomag összeszerelési alkatrészeket tartalmaz, köztük egy imbuszkulcsot, valamint egy összeszerelési videót. Az egyszerű összeszerelésnek, a Clik&Go rendszernek és a mellékelt anyagoknak köszönhetően mindössze 5 perc alatt rögzíthető. Nincs más dolgod, mint becsatolni a biztonsági csatot, beállítani a lábtartókat és a hevedereket, és már indulhatsz is.

Gyermek kerékpárülések 12 kellemes színkombinációban vásárolhatók meg, melyek az opcionális készleteknek köszönhetően tovább állíthatók az igényesebb igényekhez. Az Urban Iki első kerékpárülések minden szabványos kerékpárhoz megfelelőek, kínálunk MTB/ATB adaptert is, amellyel mountain bike-ra is rögzíthetjük az ülést, csak meg kell vásárolni. Az Iki első ülésére a tartozékként kapható UV-szűrős vagy tartóval ellátott első védőüveg is rögzíthető. Ennek köszönhetően gyermekei védve lesznek a naptól és a rovaroktól.

Gyermek kora: 9 hónapostól 3 éves korig
Terhelhetőség: 9-15 kg
Kormány átmérője: 20-28 mm
Összeszerelési rendszer: kattintson és menjen

Az ülések 2019-ben 4 rangos világdíjat nyertek a tervezésért és a biztonságért:
NÉMET DESIGN DÍJ
Reddot-díj
ARANY DÍJ
Német Innovációs Díj

Leírás :

a kormány alatti rúdhoz (20-28 mm)
terhelhetőség 15 kg-ig
életkor 9 hónapos kortól
összeszerelési kulcs mellékelve, QR kód az összeszerelési videóhoz
TUV tesztelt, jóváhagyott

A kerékpár előtti gyerekülések konkrét adatai:

finoman lekerekített ergonomikus forma
egyszerű és gyors összeszerelés – Clik&Go
5 pontos biztonsági rendszer
állítható központi rögzítőpanel
biztonsági elem az egy kézzel történő kioldás ellen
láb biztonsági övek
EU szabvány – (EN14344)
UV szűrővel ellátott védőüveg – tartozékként megvásárolható

Brand

URBAN IKI