Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

Urban Iki gyermek hátizsák – Blue

Az Urban Iki  gyerek hátizsák egy divatos gyerek hátizsák, amit nyugodtan akaszthatsz a hátadon lévő kerékpárülésre. A hátizsákot a kerékpárülés háttámlájára akasztja, így stabilan lóg és nem tud leesni.

15 590 Ft

Urban Iki gyermek hátizsák – Blue

Minden kis kalandor megfelelő gyerek hátizsákkal szeretne kimenni! Fedezze fel a játszóteret és az állatkertet ezzel a praktikus gyerekhátizsákkal együtt, amelyet biztonságosan akaszthat a kerékpár hátulján lévő kerékpárülésre. Ezzel teljes lesz a felkészülés az új kalandokra a kicsivel. Szálljatok fel együtt egy kerékpárra, és gyűjtsetek össze egy emlékekkel teli hátizsákot gyönyörű felfedezőútja során.

Mitől egyedi az Urban Iki hátizsák?
Az Urban Iki  gyerek hátizsák egy divatos gyerek hátizsák, amit nyugodtan akaszthatsz a hátadon lévő kerékpárülésre. A hátizsákot a kerékpárülés háttámlájára akasztja, így stabilan lóg és nem tud leesni. A táska alsó részén található integrált kampónak köszönhetően biztonságosan rögzítheti a táskát a kerékpáros csomagtartóhoz. Ez különösen biztonságossá és kényelmessé teszi a kerékpározást, mert gyermeke nem tart táskát az ölében, és nincs kisgyermek a kormányon.

A hátizsákoknál a minőség és a kényelem az első helyen áll
Vidd magaddal az Urban Iki hátizsákot kerékpárodra esős időben is. A PU anyagának köszönhetően a táska vízlepergető és könnyen tisztítható. A fekete gyerek hátizsákot a vállpántok és a háton található kényelmes szabású és varrott párnázatnak köszönhetően kicsije kényelmesen viselheti az iskolában vagy az óvodában.

Műszaki adatok Urban Iki gyermek hátizsák
Felakasztod a hátizsákot az Urban Iki hátsó ülésének háttámlájára. A táska méreteivel (30 x 24 x 12 cm) tökéletesen illeszkedik. Állítsa be a vállpántokat, hogy illeszkedjen a kicsihez. Hogy elegendő holmit vigyen magával, a táskának van elülső és fő rekesze. Mindkét rekesz cipzárral rendelkezik, melynek összkapacitása 9 liter, súlya 400 gramm. A nagyobb biztonság érdekében a hátizsák a fényvisszaverő csíknak köszönhetően ragyog. Menjen ki ezzel a hátizsákkal, és gyűjtse össze a legszebb emlékeket.

Brand

URBAN IKI