Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

Urban Iki Hátsó kerékpárülés adapterrel és nyeregcső szett tartóval 9-22kg – Black

Az Urban Iki hátsó kerékpárülések 9 hónapos és 6 éves kor közötti gyermekek számára készültek (max. 22 kg). A gyermek kerékpárülések bármilyen szabványos kerékpárra felszerelhetők, amely elbírja a fent említett terhelést.

35 070 Ft

Urban Iki Hátsó kerékpárülés adapterrel és nyeregcső szett tartóval 9-22kg – Black

Urban Iki – hátsó ülés adapterrel: Minőség, biztonság és dizájn.

Vágj bele új kalandokba. Az Urban Iki hátsó kerékpárülés gyermeke számára készült. Amíg a kicsi kényelmesen ül és élvezi az utazást, Ön vele együtt fedezi fel a világot és sportol. Mivel a szél a hajadon keresztül fúj, minden mérföld egy új kaland. Az Urban Iki hátsó kerékpárülések csillogó stílusával és hihetetlen felhasználóbarátságával végig izgalmat hoznak!

A holland Urban Iki dizájner, gyermekülései kiváló minőségű anyagokból készülnek Japánban az Ikigai elvei szerint. Minőségeinek köszönhetően a kanapé rövid idő alatt piacvezetővé vált, ugyanakkor már több díjat is kapott: minőség, biztonság, dizájn. Finoman lekerekített, ergonomikus formája, puha párnázata a vállpántokon, valamint puha, vízálló párna a kis lovasok kényelmes utazásához.

Az Urban Iki hátsó kerékpárülések 9 hónapos és 6 éves kor közötti gyermekek számára készültek (max. 22 kg). A gyermek kerékpárülések bármilyen szabványos kerékpárra felszerelhetők, amely elbírja a fent említett terhelést. Az ülés nagyon egyszerűen összeszerelhető, a csomag tartalmazza az összes összeszerelési alkatrészt, beleértve az imbuszkulcsot, valamint egy összeszerelési videót. Az egyszerű összeszerelésnek, a Clik&Go rendszernek és a mellékelt anyagoknak köszönhetően néhány perc alatt rögzíthető. Nincs más dolgod, mint becsatolni a biztonsági csatot, beállítani a lábtartókat és a hevedereket, és már indulhatsz is.

A gyönyörű, egyszerű dizájn 12 kellemes színkombinációban vásárolható meg, mely az opcionális készleteknek köszönhetően az igényesebb igényekre is finomhangolható. Az Urban Iki kerékpárülés bármilyen szabványos kerékpártartóra felszerelhető, amely legalább 22 kg-os súlyt elbír. A kerékpártartó adapter elektromos kerékpárra is felszerelhető. A tartozékként vásárolt kiegészítő rack adapterrel az ülés egyszerűen cserélhető két kerékpár között. Ez azt jelenti, hogy ezzel az intelligens kialakítással pénzt takaríthat meg a következő kerékpárülésén!

Gyermek kora: 9 hónapostól 3 éves korig
Terhelhetőség: 9-22 kg
Kerékpártartó mérete: 120 – 175 mm
Rögzítési rendszer: click&go

Az ülés 2019-ben 4 rangos világdíjat nyertek a tervezésért és a biztonságért:

• NÉMET DESIGN DÍJ
-Reddot-díj
• ARANYDÍJ
– Német Innovációs Díj

Leírás :

• terhelhetőség 22 kg-ig
– életkor 9 hónapos kortól
• a tartó mérete a kerékpáron: 120 – 175 mm
– összeszerelési kulcs mellékelve, QR-kód az összeszerelési videóhoz
• TUV tesztelt, jóváhagyott
– zár tartozék

Konkrét részletek:

• finoman lekerekített ergonomikus forma
– egyszerű és gyors összeszerelés – Clik&Go
• 5 pontos biztonsági rendszer
– pozícionálható központi szorítópanel
• biztonsági elem az egy kézzel történő kioldás ellen
– lábbiztonsági övek
• EU szabvány – (EN14344)

Brand

URBAN IKI