Barion Pixel

Kosár

Urban Iki Junior hátsó ülés tartó adapterrel 35kg-ig – Brown

Az Urban Iki Junior ülés 5-10 éves korig (max. 35 kg) gyermekek számára alkalmas, és bármilyen szabványos csomagtartóra felszerelhető, amely rendelkezik a szükséges nagyobb teherbírással. A zseniális kialakításnak köszönhetően a Junior ülés E-bike-ra is felszerelhető.

29 240 Ft

Urban Iki Junior hátsó ülés tartó adapterrel 35kg-ig – Brown

Keress új kalandokat! Az Urban Iki Junior hátsó üléssel már indulhat is. Biztonságos, kényelmes és stílusos módja annak, hogy gyermekét izgalmas utazásra vigye. A gyermeknek szilárdan meg kell ragadnia az állítható háttámlát, ha háttal ül a járműnek, vagy a háttámlának kell támaszkodnia, ha menetirányban ül. Az egyedi formájú Junior gyerekülés úgy néz ki, mint egy cowboy-nyereg, és tökéletesen kiegészíti kerékpárja megjelenését. Az ülés stílusos holland dizájnja kiemeli a színezést az egyedi Urban Iki Bincho fekete és Kurumi barna színekben. A kis kalandor könnyen beülhet az ülésbe az erős, csúszásmentes lábtartókkal. A puha, vízálló párna alatt deréköv található az extra biztonságos utazás érdekében. Az Urban Iki Junior ülés könnyen összeszerelhető, és minden szükséges összeszerelési anyagot a csomag mindig tartalmaz. Az ülés természetesen elektromos kerékpárokhoz is alkalmas. Dőljön hátra és élvezze az utazást! Szerelőanyaggal és zárral együtt szállítjuk.

Az Urban Iki Junior ülés 5-10 éves korig (max. 35 kg) gyermekek számára alkalmas, és bármilyen szabványos csomagtartóra felszerelhető, amely rendelkezik a szükséges nagyobb teherbírással. A zseniális kialakításnak köszönhetően a Junior ülés E-bike-ra is felszerelhető. A Junior ülés akár 35 kg súlyú gyermeket is elbír az egyedülálló konzolrendszernek köszönhetően, amely biztonságosan elosztja a súlyt a kerékpárvázon. Amikor gyermeke beül az ülésbe, a lábtartók garantáltan stabilak maradnak. Könnyedén beállíthatod őket a legkényelmesebb magasságba, és a stílusos kialakításnak és a japán mintás ülés csúszásmentes felületének köszönhetően kalandorod nem csúszik el bringázás közben. A puha, vízálló párna alatt deréköv található az extra biztonságos utazás érdekében. A kerékpár vázára rögzíthető integrált zárnak köszönhetően a Junior ülés védett a lopás ellen. Az Urban Iki Junior kerékpárülés vásárlásakor az összes rögzítőanyagot alapfelszereltségként szállítjuk.

Leírás :
5-10 év
Terhelhetőség 35 kg-ig
A hordozó szélessége 120 – 175 mm
Rögzítő alkatrészekkel együtt
Kódzárral együtt
Beleértve az 5-ös számú összeszerelési kulcsot
Click & Go rögzítési rendszer
Az összeszerelési videó elérhető
Elektromos kerékpárokhoz is alkalmas

Szín (fő) fekete vagy barna
Terhelhetőség (fő) 35 kg
Elhatározás (fő)
Egy biciklihez
Életkor (fő)
5 éves kortól

Brand

URBAN IKI