Barion Pixel

Kosár

Urban Iki Mini Bincho Black XXS-S bukósisak

Tökéletes kiegészítő kerékpáros kiránduláshoz! A stílusos és kényelmes Urban Iki sisak még kellemesebbé teszi a biztonságos utazást gyermekével. A legbiztonságosabb sisak az, amelyet ténylegesen viselnek!

11 690 Ft

Urban Iki Mini Bincho Black XXS-S bukósisak

Tökéletes kiegészítő kerékpáros kiránduláshoz! A stílusos és kényelmes Urban Iki sisak még kellemesebbé teszi a biztonságos utazást gyermekével. A legbiztonságosabb sisak az, amelyet ténylegesen viselnek! A könnyű sisak egy egyszerű forgatógombbal állítható, hogy tökéletesen illeszkedjen gyermeke fejéhez, még a legkisebbek számára is!
Az Urban Iki Mini XXS sisak 44-48 cm-es fejmérettel rendelkező gyermekek számára alkalmas.
Az Urban Iki Mini XXS-S sisak 48-52 cm-es fejmérettel rendelkező gyermekek számára alkalmas.
A formába épített konstrukciónak köszönhetően az Urban Iki sisak megfelel a magas feldolgozási minőségnek és kiváló ütéselnyelő hatással rendelkezik. A fej minden része jól védett. Belseje hálóból készült, így az Urban Iki sisak kellemes és puha. Ugyanakkor jól szellőzik, és véd a legyek és a szennyeződések ellen is. A sisakot egy biztonsági csattal rögzíti az állán.
A sisak hátulján található integrált lámpa még jobban láthatóvá teszi gyermekét a forgalomban. Az Urban Iki kerékpáros sisak megfelel az EN1078 európai szabvány legmagasabb követelményeinek.

Leírás

Mini XXS sisak: 9 hónapos kortól használható gyermekek számára

Mini XXS-S sisak: 2-3 éves gyermekek számára alkalmas

Megfelel az EN1078 európai minőségi szabványnak

Kényelmes és könnyű – kevesebb, mint 250 g

Stílusos dizájn

Egyszerű forgatható beállító gomb

Jó szellőzés

Integrált világítás a jobb láthatóság érdekében a forgalomban

Biztonságos rögzítés az áll alatt

 

 

Brand

URBAN IKI