Barion Pixel

Kosár

Zopa Carrera Fix 2 gyerekülés – Twilight Blue

Zopa Carrera Fix 2 gyerekülés – Twilight Blue. 9-36 kg-os gyermekek számára készült, a növekvő autósülés maximális biztonságot és kényelmet kínál.

195 

Úton 10 db. Szállítás: 5-7 nap.

Zopa Carrera Fix 2 gyerekülés – Twilight Blue

A Zopa CARRERA FIX 2, 9-36 kg-os gyermekek számára készült, növekvő autósülés maximális biztonságot és kényelmet kínál innovatív kialakításában. A kisebb gyerekek (9-18 kg) biztonságos utazását az ISOFIX a Top Tetherrel együtt biztosítja majd, amely baleset esetén megakadályozza az autósülés elfordulását és csökkenti a gyermek előremozdulását. Az idősebb gyermekek (15-36 kg) a jármű hárompontos övével együtt védik az isofix-et. A CARRERA FIX 2 autósülés szinte minden autóban használható. Az Isofix-szel való rögzítés lehetősége mellett csak a klasszikus hárompontos övvel is rögzíthető, ami a jármű része.

Ahhoz, hogy a gyerekek problémamentesen megtegyék a hosszú utakat, fontos a biztonság mellett a maximális kényelem biztosítása is. Éppen ezért a CARRERA FIX 2 autósülés kárpitja kiváló minőségű és puha anyagokból készül. Hosszabb utak során a gyerekek is értékelni fogják a pozicionálás lehetőségét, amit szükség szerint könnyedén megtehet vezetés közben.

A gyerekek gyorsan nőnek, és az autósülés beállításait is a növekedésükhöz kell igazítani. Hogy a szülők számára a lehető legegyszerűbb legyen a változtatás, a vállpántok magassága is automatikusan beáll a fejtámlával.

1-2-3 autósülés-csoport (9-36 kg | 9 hónapostól 12 éves korig)
5 pozíció kisebb gyermekek számára
A gyermek méretének megfelelően állítható magasságú fejtámla, a fejtámlával együtt az övek mérete automatikusan beáll
Minőségi, puha párnázás
Új, modern dizájn
Továbbfejlesztett oldalsó ütközésvédelem
top Tether
Isofix
Minden autóba rögzíthető
ECE R44/04 szerint homologizált

Brand

ZOPA