Barion Pixel

Kosár

Zopa Fából készült Clipp & Clapp etetőszék – Black

Növekvő gyermekszék, állítható magasságú ülés és lábtartó, szerszám nélkül állítható, összecsukható, bükkfából készült – ez a Clipp & Clapp gyermek etetőszék.
Terhelhetőség 110 kg-ig

73 710 Ft

Zopa Fából készült Clipp & Clapp etetőszék – Black

Együtt a felnőttkorba

A forradalmi „Clipp & Clapp” gyermek etetőszéket hosszú távú használatra tervezték, az első kanalazástól egészen a felnőttkorig. A hangsúlyt a mindig tökéletesen ergonomikus pozícióra helyezve, amely elősegíti az egészséges ülőhelyzetet és ezáltal a gyermek gerincének egészséges fejlődését. A szék lehetőséget nyújt az ülés és a lábtartó magasságának beállítására, így tökéletesen alkalmazkodik az első ételeit kóstoló kisgyermekhez, a házi feladat készítése közben felfedezőútra induló iskoláshoz, valamint a házi feladatot segítő nagypapához. A tömör bükkfából készült szék kivételes tartósságot és 110 kg-ig tesztelt terhelhetőséget kínál, így megbízhatóan elbír egy felnőttet is.

Helytakarékos összecsukható funkció a tároláshoz

Az innovatív Clipp & Clapp rendszernek köszönhetően a szék magassága szerszám nélkül, egyszerűen állítható. A piacon kapható kevés fából készült székek egyikeként összecsukható, ami kompakt méreteinek köszönhetően összecsukva könnyű tárolást tesz lehetővé, a fogantyúnak köszönhetően pedig a szék könnyen szállítható.

Maximális kényelem és biztonság az étkezések során

A puha párnázás, a biztonsági öv és a csúszásmentes lábak maximális kényelmet és biztonságot nyújtanak az étkezések során. Emellett a nem mérgező és biztonságos színek hangsúlyozzák a kicsik egészségének védelme iránti elkötelezettséget. A „Clipp & Clapp” gyermek etetőszék megfelel az etetőszékekre vonatkozó EN14988 és a gyermek ülőbútorokra vonatkozó EN17191 biztonsági szabványoknak.

A helyes választás minden egyes falatnál, egy életen át

Ha fából készült széket választ, minimalizálja a műanyag felhasználását, ami környezetbarát és könnyen újrahasznosítható terméket és sokszorosan hosszabb, akár 110 kg-os használatot biztosít.

– 6 hónapos kortól 99 éves korig (110 kg-ig)
– Könnyű székbeállítás szerszámok nélkül
– Mind az ülés, mind a lábtartó magasságának beállítása a magasságnak megfelelően
– Ülés az asztal magasságában
– 11 magasságbeállítási pozíció
– Ergonómikus üléspozíció minden életkorban a gerinc egészséges fejlődéséhez
– Összecsukható funkció
– Csúszásmentes kivitelű lábak
– Minőségi bükkfából készült tartós szerkezet
– Kivehető pultot tartalmaz
– Puha, mosható párnázat
– Könnyű karbantartás
– Modern minimalista design
– EN14988 Gyermek etetőszék
– EN17191 Ülőbútor gyermekek számára

 

 

Brand

ZOPA

Price Based Country test mode enabled for testing Magyarország. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari