Kosár

Zopa Integra i-Size gyerekülés – Coral Blue

Zopa Integra i-Size gyerekülés – Coral Blue. Az Integra i-Size autósülés megfelel a legszigorúbb biztonsági szabvány követelményeinek, és kompromisszumok nélküli védelmet nyújt a gyerekeknek 150 cm-es magasságig.

52 959 Ft

Elfogyott

Zopa Integra i-Size gyerekülés – Coral Blue

 

Soha nem volt még ilyen kényelmes a szunyókálás az autóban

Bemutatjuk Önöknek a ZOPA márka különleges Integra i-Size autósülését, amely nem csak abszolút biztonságos, de rendkívül kényelmes is. A kevesek egyikeként pozicionálással büszkélkedhet, akár 4 pozícióig.

Amikor a baba kinő a tojásból…

Az Integra i-Size megfelel a legmagasabb európai szabvány ECER 129 i-SIZE követelményeinek, így tökéletesen kiegészítette portfóliónkat, amelyben az autóülések minden csoportját képviseltük. Fókuszával és úttörő funkcióival az Integra i-Size az 1-es csoportba tartozó autósülések után az ideális autósülés lett.

Az utóddal együtt nő, simogatja és védi

Az Integra i-Size autósülés megfelel a legszigorúbb biztonsági szabvány követelményeinek, és kompromisszumok nélküli védelmet nyújt a gyerekeknek 150 cm-es magasságig. A fejlesztés során nemcsak az abszolút biztonságra, hanem a kis utasok kényelmére is nagy hangsúlyt fektettünk. Ezért az Integra i-Size egyedülálló 4 pozíciós pozicionálással van felszerelve. Ennek köszönhetően a gyermek utazása sokkal kényelmesebb lesz, különösen alvás közben.

Az Integra i-Size autósülés egyik biztonsági jellemzője a tömör oldalsó panelek, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a gyermek V betű alakjához. A fejtámla 11 fokozatú magasságállításának köszönhetően az autósülés együtt nőhet a gyermekkel. Az oldalpanelek és a fejtámla speciális EPS párnázata növeli a biztonságot. Amellett, hogy oldalsó védelmet nyújtanak a vállnak és a hasnak, az oldalfalak is bőséges helyet biztosítanak a gyermek számára. Ezen kívül az oldalsó védelem maximalizálása érdekében az autósülés további SIPS (Side Impact Protection System) védelemmel is fel van szerelve. Tovább javítja az amúgy is kiváló biztonsági eredményeket. Természetesen vannak megerősített övvezetők is a gyermek helyes elhelyezéséhez. Segítségükkel az övek mindig helyesen vezetnek át a gyermek testén.

Az autósülés előnyei kockában:

• 100-150 cm-es gyerekeknek (2/3-as csoport)
– Megfelel a legmagasabb európai biztonsági szabványnak, az ECE R 129 i-Size
• Egyedülálló 4 pozíciós elhelyezés a tökéletes alvási kényelem érdekében
– 11 fejtámla magasságállítási pozíció
• A V-alakú oldalpanelek bőséges teret biztosítanak a gyermek növekedéséhez
– Speciális EPS párnázat az oldalsó paneleken és a fejtámlán a még nagyobb biztonság érdekében
• Az övvezetők biztosítják, hogy a hevederek megfelelően vezessenek át a testen
-Kiegészítő SIPS oldalsó ütközésvédelem
• Könnyű kezelhetőség és az autósülés egyszerű felszerelése az ISOFIX segítségével
– Mosható huzat

Brand

ZOPA