Kosár

Zopa Move Cross sport babakocsi – Granit Grey/Black

A puha felfüggesztésű extra nagy gumikerekek simán átviszik gyermekét minden akadályon. A Move Cross babakocsi ideális választás aktív családok számára. 22 kg-ig használható gyermekek számára.

134 714 Ft

Úton 10 db. Szállítás: 5-7 nap. od: 2023-05-25

Zopa Move Cross sport babakocsi – Granit Grey/Black

Babakocsi minden terepre
A puha felfüggesztésű extra nagy gumikerekek simán átviszik gyermekét minden akadályon. A Move Cross babakocsi ideális választás aktív családok számára. 22 kg-ig használható gyermekek számára. Tágas, puha párnázott ülés, állítható magasságú, ötpontos biztonsági övvel, utazás közben is kényelmet biztosít. A háttámla fekvésig állítható, illetve a lábtámasz is állítható.

Menetirány után és ellen
A sportülés a gyermek igényei szerint állítható, hogy lássa a szülőket, vagy menetirányba, hogy megfigyelhesse a körülötte lévő világot. A babakocsi mindkét irányba kényelmesen összecsukható. A könnyebb ülés érdekében a Move Cross babakocsi összecsukható rúddal rendelkezik.

Kényelmes menedék a rossz időjárás ellen
A kihúzható tetőnek köszönhetően a Move Cross babakocsi megóvja gyermekeit a kemény napsütéstől és a kellemetlen széltől. A lombkorona kihúzható és szellőző ablakkal rendelkezik.
Az állítható magasságú fogantyú biztosítja, hogy a babakocsit a család minden tagja kényelmesen hordozhassa, magasságtól függetlenül.

Egy lábzsák és egy esőkabát jár hozzá

• Terhelhetőség 22 kg
– Extra nagy gumikerekek
• Puha felfüggesztésű alváz
– Iránynak megfelelő és ellentétes vezetés
• Állítható háttámla (3 pozíció mindkét irányban)
– Állítható lábtámasz
• Kihúzható előtető szellőző ablakkal
– Összecsukható rúd
• Állítható magasságú fogantyú
– Lábzsák és esőkabát mellékelve

 

Brand

ZOPA