Barion Pixel

Kosár

Zopa Mózeskosár Move XL 3 sport babakocsihoz – Antique Green

A Move XL 3 mózeskosár a baba születésétől fogva kényelmet és  komfortot szem előtt tartva készült. Biztonságos és kényelmes környezetet biztosít, ahol zavartalanul pihenhet. A nyugalom oázisává varázsolja a babával való utazásokat.

81 900 Ft

Zopa Mózeskosár Move XL 3 sport babakocsihoz – Antique Green

A Move XL 3 mózeskosár a baba születésétől fogva kényelmet és  komfortot szem előtt tartva készült. Biztonságos és kényelmes környezetet biztosít, ahol zavartalanul pihenhet. A nyugalom oázisává varázsolja a babával való utazásokat.

Elegáns dizájn, amely Önnel együtt jár
A Move XL 3 minimalista eleganciája első látásra rabul ejti Önt. Az olyan átgondolt részleteknek köszönhetően, mint a kihúzható, beépített napellenzővel ellátott előtető, nemcsak védelmet nyújt a nap ellen, hanem esztétikai élményt és örömöt is nyújt minden egyes sétánál. Gyermeke mindig biztonságban és stílusosan védve lesz.

Maximális kényelem minden körülmények között
Bármilyen időjárás esetén a Move XL 3 mózeskosár mindenre készen áll. Az elülső és hátsó részén, valamint a tetőn lévő szellőzés optimális légáramlást biztosít, legyen szó nyári hőségről vagy hideg téli időjárásról.

A nyári hónapokban
Az elülső és hátsó szellőzőablakok kellemes klímát biztosítanak a mózeskosár belsejében. A napellenző, amely a cipzárnak köszönhetően a tető részévé válik, megvédi a gyermeket a tűző naptól. Ezeket a funkciókat különösen a forró napokon értékeljük.

Hideg napokra
A mózeskosár bővíthető tetővel és szélvédővel van felszerelve, hogy megvédje a babát a széltől és a fagytól.

Intelligens, könnyed kezelés
Az intelligens memóriagomboknak köszönhetően a Move XL 3 kezelése egyszerű és intuitív. Csak nyomja meg, és a mózeskosár könnyedén leválik az alvázról. A tetőn található kényelmes fogantyúnak köszönhetően a mózeskosár könnyen hordozható, így könnyedén eljuthat a sétából az autóba vagy haza. Ráadásul a mózeskosár alján kis lábak találhatók, így nem kell aggódnia, hogy megsérül vagy koszos lesz, ha leteszi.

Praktikus kiegészítők minden napra
A Move XL 3 mózeskosár mindent tartalmaz, amire szüksége van a kényelmes és stílusos utazáshoz. Beleértve a csomagban található napellenzőt és esernyőt is. A Move babakocsik minden generációjához rögzíthető adapterek megemelt üléspozíciót biztosítanak, így könnyebb a hátának, amikor a babával együtt fekszik. A mosható belső huzatok és az extra tágas belső tér maximális kényelmet biztosítanak a babának, miközben Ön gondtalan sétákat tesz.

– Teherbírás 9 kg
– Állítható magasságú tető
– Rendkívül tágas
– Bővíthető tető szellőzéssel
– Szellőzőablak a hordozó elején
– Szellőzőablak a tető hátsó részén
– Intelligens memóriagombok
– Mosható belső huzatok
– A napellenzőt a csomag tartalmazza
– A csomag része egy lábzsák

 

Brand

ZOPA

Price Based Country test mode enabled for testing Magyarország. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari