Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

Zopa Pihenőszék Lullaby – Gray stars/Grey

Zopa Pihenőszék Lullaby – Triangle. A Lullaby nyugágy a szülők számára is kényelmet nyújt, nagyon egyszerű kezelés formájában.

54 570 Ft

Zopa Pihenőszék Lullaby – Gray stars/Grey

Születéstől 9 kg-ig
Modern design
az ülés 360°-os elforgatása
Üléshelyzet 2 pozícióban
Tiszta érintőképernyős vezérlés
Praktikus távirányító
A lengés intenzitása és ideje 8, 15 és 30 percre állítható
A hinta automatikus bekapcsolása a gyermek mozgásának (nyugtalanságának) észlelésekor
Dallamok és természet hangjai hangerőszabályzóval
Robusztus keret
Keresztrúd játékokkal
Kellemes anyagok
Mosóhuzat
5 pontos biztonsági öv
Tápegység adapter (tartozék)
Elemről működik (4x AA nem tartozék)
Megfelel az EN 12790 szabványnak
nyugágy magassága: 62 cm

A legjobb minden babának.

Tetszeni fognak a Lullaby multifunkcionális nyugágyak, melyek a képzeletbeli csúcsot alkotják a Zopa nyugágyak kínálatában, amikor a baba nem alszik – szeretné megnyugtatni, szórakoztatni és egyben családi eseményekbe is bevonni. Egyedülálló, 360°-ban elforgatható kialakítása lehetővé teszi, hogy az ülést egy adott pozícióba állítsa, így kiválaszthatja a lengés módját. Vagy oldalra, ami egy klasszikus bölcsőhöz hasonlít, vagy előre/hátra, ami helyettesíti a karjaiban való ringatózást. Csak válasszon a gyermek preferenciái szerint. Köztudott, hogy a kisgyermekek szeretik a ritmikus mozgást. Hozzájárul harmonikus fejlődésükhöz, miközben megbízhatóan megnyugtatja őket. A tökéletes biztonságra emlékezteti őket, amikor még az anyjuk méhében voltak. A Lullaby nyugágy pedig pontosan erre való!

Elégedett szülő = megnyugodott baba

A Lullaby nyugágy a szülők számára is kényelmet nyújt, nagyon egyszerű kezelés formájában. Ennek az az oka, hogy a nyugágy 360°-os elfordítása lehetővé teszi, hogy kapcsolatba kerüljön kedvesével anélkül, hogy a teljes alapját meg kellene forgatnia. Egy nagyon átlátszó, modern kialakítású érintőpanel szolgál majd a nyugágy funkcióinak vezérlésére. Nem csak az intenzitást (5 sebesség) és a lengetési időt (8, 15 vagy 30 perc) lehet beállítani, hanem a hinta automatikus bekapcsolását is a gyermek mozgásának (nyugtalanságának) észlelésekor. Természetesen dallamok és természet hangjai is rendelkezésre állnak a gyermek megnyugtatására, a hangerő állítási lehetőség mellett.

És még messze van a vége! Megértjük, hogy a nyugágyat csak a szülők pihenésére kell használni, ezért a Lullaby-t egy praktikus távirányítóval láttuk el, mellyel az összes említett funkciót áttekintéssel vezérelheti. A gyermek elégedettségének és maximális kényelmének biztosításához nem csak a puha párnázott ülés, hanem az ülésdőlés 2 fokozatú állítása is hozzájárul. Természetesen van egy bár is, ahol 2 plüss barát eltereli a morzsát, akiket szükség szerint össze lehet hajtani.

Mivel számunkra nagyon fontos a gyerekek biztonsága, a Lullaby nyugágy 5 pontos biztonsági övvel van felszerelve. Az áramellátást tekintve a nyugágyak használhatóak adapterrel (tartozék), vagy elemmel (4x AA, nem tartozék) működtethetők. A nyugágy huzata könnyen összecsukható és szennyeződés esetén kíméletesen lemosható.

 

Brand

ZOPA