Zopa Pihenőszék Lullaby – Gray stars

Cikkszám: ZOP055225_Gray stars Kategóriák: , Címke:

Zopa Pihenőszék Lullaby – Gray stars.Egyedülálló, 360°-ban elforgatható pihenőszék,érintőpanel szolgál a vezérlésére.

53 779 Ft

Elfogyott

Zopa Pihenőszék Lullaby – Gray stars

A legjobb minden babának

Értékelni fogja a Lullaby multifunkcionális nyugágyat, amely a képzeletbeli csúcs a Zopa nyugágyak kínálatában, amikor a baba nem alszik – szeretné megnyugtatni, szórakoztatni, és egyben bevonni családi eseményekbe. Egyedülálló, 360°-ban elforgatható kialakítása lehetővé teszi, hogy az ülést egy adott pozícióba állítsa, így kiválaszthatja a lengés módját. Vagy oldalra, ami egy klasszikus bölcsőhöz hasonlít, vagy előre/hátra, ami helyettesíti a karjaiban való ringatózást. Csak válasszon a gyermek preferenciái szerint. Köztudott, hogy a kisgyermekek szeretik a ritmikus mozgást.  A tökéletes biztonságra emlékezteti őket, amikor még az anyjuk méhében voltak. A Lullaby nyugágy pedig pontosan erre való!

Elégedett szülő = nyugodott baba

A Lullaby nyugágy a szülők számára is kényelmet nyújt, nagyon egyszerű kezelés formájában. A nyugágy 360°-os elforgatása lehetővé teszi, hogy érintkezésbe kerüljön babájával. Egy nagyon átlátszó, modern kialakítású érintőpanel szolgál majd a nyugágy funkcióinak vezérlésére. Nem csak az intenzitást (5 sebesség) és a lengetési időt (8, 15 vagy 30 perc) lehet beállítani, hanem a hinta automatikus bekapcsolását is a gyermek mozgásának (nyugtalanságának) észlelésekor. Természetesen dallamok és természet hangjai is rendelkezésre állnak a gyermek megnyugtatására, a hangerő állítási lehetőség mellett.

Megértjük, hogy a nyugágyat csak a szülők pihenésére kell használni, ezért a Lullaby-t egy praktikus távirányítóval láttuk el, mellyel az összes említett funkciót áttekintéssel vezérelheti. A gyermek elégedettségének és maximális kényelmének biztosításához nem csak a puha párnázott ülés, hanem az ülésdőlésszög 2 fokozatú állítása is hozzájárul.

Mivel a gyerekek biztonsága nagyon fontos számunkra, a Lullaby 5 pontos biztonsági övvel van felszerelve. Az áramellátást tekintve a nyugágy használható adapterrel (tartozék), vagy elemekkel (4 × AA, nem tartozék) üzemeltethető. A nyugágy huzata könnyen összecsukható és szennyeződés esetén kíméletesen lemosható.

A pihenőszék előnyei:
• Születéstől 9 kg-ig
– Modern design
• Az ülés 360°-ban elforgatható
-Üléshelyzet 2 pozícióban
• Tiszta érintőképernyő
-Kényelmes távirányító
• Az intenzitás és a lendítési idő 8, 15 és 30 percre állítható
-A hinta automatikus bekapcsolása a gyermek mozgásának (nyugtalanságának) észlelésekor
• Természet dallamai és hangjai hangerőszabályzóval
– Robusztus keret
• Bár játékokkal
-Kellemes anyagok
• Mosóhuzat
– 5 pontos biztonsági öv
• Hálózati adapter (tartozék)
– Elemről működik (4 × AA nem tartozék)
• Megfelel az EN 12790 szabványnak

Brand

ZOPA

Kosár