Barion Pixel

Kosár

Britax Römer gyerekülés Kidfix M i-Size – Cosmos Black

Britax Römer gyerekülés Kidfix M i-Size – Cosmos Black – 3,5 és 12 év közötti gyermekek számára (100-150 cm), ergonomikus és nagyon tágas ülőfelület

185 

Britax Römer gyerekülés Kidfix M i-Size – Cosmos Black

A legjobb autósülés modell a növekvő család számára
A szülők csak a legjobbat szeretnék gyermekeiknek és ami a legfontosabb, hogy mindig biztonságban legyenek. Akár 3,5, akár 12 évesek. Ezért a vezető autógyártókkal együttműködve kifejlesztettük a Kidfix M i-Size ultra-biztonságos autósülést, amely még nagyobb ütközésvédelmet nyújt. Az autósülés megfelel a legszigorúbb európai ECE R129 (i-Size) biztonsági szabványnak, és számos nagyszerű tulajdonságot ötvöz. Ráadásul az ülés keskeny kialakításának köszönhetően számos autómodellben akár három ülés is elfér egymás mellett. A Kidfix M i-Size tehát ideális választás lesz a növekvő család igényeinek kielégítésére.

Nagyszerű védelem és kényelem
A Kidfix M i-Size oldalsó panelei viszonylag keskenyek és kevés helyet foglalnak. Alapos párnázással rendelkeznek és az ergonomikus fejtámlával együtt segítenek megvédeni gyermekét baleset esetén. Az ideális védelem érdekében új szíjvezetőkkel lett ellátva, amelyek biztosítják, hogy az öv soha ne csúszhasson ki.

Kényelmes és egészséges utazás egészen a pubertáskorig
Az autósülés minden funkcióját és minden elemét azzal a gondolattal fejlesztettük ki, hogy az egész testet még jobban védje, minden oldalról, különös hangsúlyt fektetve a gyermek egészséges fejlődésére. Ezért a Kidfix M i-Size új kialakítást kapott, amely akár 50 kg-mal is csökkenti a nyak terhelését. Továbbá – hogy egyetlen iskoláskorú gyermek se érezze magát szűkösen az autósülésben, az ülés tágasabbá és a lehető legergonomikusabb formájúvá vált. Biztosítson utódainak egy igazán kényelmes és egészséges utat a pubertáskorba!

Van mire támaszkodni
A Kidfix M i-Size autósülést az idősebb gyermekek kényelmét szem előtt tartva tervezték, így könnyen beállíthatja, ahogyan a kicsik növekednek. A háttámla hátulján hasznos jelölések találhatók, amelyek segítenek a háttámla minden alkalommal megfelelő magasságba állításában. Ez különösen akkor praktikus, amikor az ülést autóból autóba helyezi át, vagy amikor felváltva több gyermeket szállít ugyanabban az ülésben.

Légáteresztő és kényelmes még nyáron is
A kényelem és a praktikum a Kidfix autósülések alapfelszereltségéhez tartozik. Ezért a Kidfix i-Size autósülés kifinomult kialakítású, és közel 1 kg-mal kevesebbet nyom, mint elődje. Ezenkívül kellemesen puha párnázottsággal rendelkezik. A Kidfix i-Size kényelmét tovább fokozza a szellőzőnyílások okos elhelyezése, amely elősegíti a légáramlást. Gyermeke így hosszabb utazások alkalmával is kellemes kényelmet élvezhet, különösen a forró nyári napokon.

Tulajdonságok:
3,5 és 12 év közötti gyermekek számára (100-150 cm)
Ergonomikus és nagyon tágas ülőfelület
Ergonomikus fejtámla
Viszonylag keskeny oldalsó panelek alapos párnázással kis helyet foglalnak el
A keskeny kialakítás lehetővé teszi három ülés egymás mellé helyezését
A fejtámla könnyű pozicionálása a gyermek növekedéséhez igazodva
Szellőzés az ülés hátsó részén a kényelmes ülés érdekében
Lehetőség a biztonsági övek bekötésére Isofix nélkül, csak a jármű biztonsági övével.
Új övvezetők a még nagyobb biztonságért
A legszigorúbb európai biztonsági szabvány ECE R129 (i-Size) szerint engedélyezett.

Brand

BRITAX

BRITAX

BRITAX RÖMER