Barion Pixel

Kosár

Akció! -22%

Britax-Römer Kidfix i-size 100-150cm gyerekülés – Golden Cognac

Biztonságos i-Size autósülés a tökéletes védelemért és kényelemért az úton 3,5-12 éves (100-150 cm) gyermekek számára

89 700 Ft

Britax-Römer Kidfix i-size 100-150cm gyerekülés – Golden Cognac

Biztonságos i-Size autósülés a tökéletes védelemért és kényelemért az úton 3,5-12 éves (100-150 cm) gyermekek számára

A legbiztonságosabb hely a nap alatt
A szülők csak a legjobbat akarják gyermekeiknek, és mindenekelőtt azt, hogy mindig biztonságban legyenek. Akár 3,5, akár 12 évesek. Ezért a vezető autógyártókkal együttműködve a nagyon biztonságos Kidfix i-Size autósülést a legjobb ütés elleni védelem érdekében fejlesztették ki. Az autósülés megfelel a legszigorúbb európai biztonsági szabványnak, az ECE R129-nek (i-Size), és számos nagyszerű funkciót egyesít. Ráadásul az ülés keskeny kialakításának köszönhetően számos autómodellben három is elfér egymás mellett. A Kidfix i-Size ezért ideális választás lesz növekvő családja igényeihez.
A biztonság kéz a kézben jár a kényelemmel
A Kidfix i-Size autósülés bevált XP-PAD és SecureGuard technológiával van felszerelve – frontális ütközés esetén, valamint az új generációs SICT technológiával, amely kivehető és az oldalsó ütközés elleni védelemre szolgál. Az ajtó közelében lévő hely méretétől függően teljesen vagy laposan rögzítheti az autósülés azon oldalára, ahol szükség van rá. Az autósülés oldalai viszonylag keskenyek és nem foglalnak sok helyet. Alapos párnázattal rendelkeznek, és az ergonomikus fejtámlával együtt baleset esetén is segítik a gyermek védelmét. Emellett az ideális védelem érdekében új övvezetők is vannak, amelyek gondoskodnak arról, hogy az öv soha ne csússzon ki belőlük.
Új design, sok hely és kényelmes szállítás
Az autósülés minden funkciója és minden eleme úgy lett kifejlesztve, hogy még jobban megvédje az egész testet, minden oldalról, emellett hangsúlyt fektetve a gyermek egészséges fejlődésére is. Ezért a Kidfix i-Size új dizájnt kapott, aminek köszönhetően akár 50 kg-mal is csökken a nyak terhelése. És azt is – hogy egyetlen iskoláskorú gyerek se érezze magát szűknek az autósülésben, az ülés tágasabb lett, és a lehető legergonómikusabb formát kapta. Ami igazán kényelmes és egészséges utazást biztosít az utódok számára a pubertás koráig!
Amikor van mire támaszkodni
A Kidfix i-Size autósülés a nagyobb gyerekek kényelmét szem előtt tartva készült, így könnyedén beállíthatod a kicsik növekedésének megfelelően. Ezt a háttámla hátulján található hasznos jelölések teszik lehetővé, amelyek segítenek a háttámla mindig a megfelelő magasságba állításában. Ez különösen akkor hasznos, ha az autósülést autóból autóba viszi, vagy ha több gyermeket felváltva szállít ugyanabban az autósülésben.
  Nagyon légáteresztő és kényelmes még nyáron is
A kényelem és a praktikum alapfelszereltség a Kidfix autósüléseknél. Éppen ezért a Kidfix i-Size autósülés jól átgondolt kialakítású és közel 1 kg-mal kisebb súlyú elődjénél. Ezen kívül kellemesen puha párnázattal rendelkezik. Míg a Kidfix i-Size autósülés kényelmét tovább növeli a légáramlást támogató szellőzőnyílások átgondolt elhelyezése. Gyermeke így hosszabb utakon is élvezheti a kellemes kényelmet, különösen a forró nyári napokon.
Az autósülés előnyei dióhéjban
Gyermekeknek 3,5-12 éves korig (100-150 cm)
2/3 kategóriás autósülés, amely megfelel az i-Size szabványnak
Ergonomikus és nagyon tágas ülősarok
Ergonomikus fejtámla
A viszonylag keskeny oldalak alapos párnázással kevés helyet foglalnak el
A keskeny konstrukció lehetővé teszi három ülés egymás mellé helyezését
A fejtámla könnyű elhelyezése a gyermek növekedésével
XP-PAD és SecureGuard az új generáció
kivehető új generációs SICT oldalvédelem
Az SICT védelem gyorsan csökkenti az oldalütközés erejét
Szellőztetés az autóülés háttámlájában a kényelmes ülés érdekében
Isofix nélküli rögzítési lehetőség, csak jármű biztonsági övvel
Új övvezetők a még nagyobb biztonság érdekében
A legszigorúbb európai biztonsági szabvány ECE R129 (i-Size) szerint jóváhagyva

 

Brand

BRITAX

BRITAX

BRITAX RÖMER

Price Based Country test mode enabled for testing Magyarország. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari