Barion Pixel

Kosár

Peg Pérego Sport babakocsi Veloce + Pop Up Seat – Blue Shine 2022

Forgatható sportülése 22 kg-os súlyig alkalmas. Az állítható háttámla lehetővé teszi, hogy gyermeke igényeihez igazítsa a pozíciót. Az utasok biztonságát az 5 pontos biztonsági övrendszer és az ökobőrből készült, nyitható első fogantyú biztosítja.

218 300 Ft

Elfogyott

Peg Pérego Sport babakocsi Veloce + Pop Up Seat – Blue Shine 2022

Mozgékony, elegáns, könnyű és kompakt.

A mindössze 10,7 kg súlyú és 51 cm széles praktikus segédeszköz a legszűkebb átjárókban is könnyedén boldogul és ideális a mindennapi használatra. Forgatható sportülése 22 kg-os súlyig alkalmas. Az állítható háttámla lehetővé teszi, hogy gyermeke igényeihez igazítsa a pozíciót. Az utasok biztonságát az 5 pontos biztonsági övrendszer és az ökobőrből készült, nyitható első fogantyú biztosítja. A babakocsi mindkét helyzetben könnyen összecsukható a sporttesttel együtt, mindig a kárpitot kímélő módon. Az ötletes rendszernek köszönhetően a babakocsi egyetlen kézzel összecsukható anélkül, hogy feleslegesen le kellene hajolnia. Összecsukott állapotban a Veloce önállóan áll, és kompakt méreteivel büszkélkedhet, így otthon vagy látogatáskor könnyen tárolható. A kiváló minőségű, fényvisszaverő elemekkel ellátott Soft-ride kerekek, a hátsó felfüggesztés és a golyóscsapágyak biztosítják, hogy a babakocsi bármilyen terepen könnyen kezelhető legyen. Az elülső forgó kerekek bármikor rögzíthetők.

Az állítható magasságú, ökobőrből készült fogantyú biztosítja a legkényelmesebb babakocsi-irányítást akár egy kézzel is. Mivel még egy egyszerű sétához is sok alapvető dolgot kell magával vinnie, a Veloce babakocsi könnyen hozzáférhető és tágas kosara megerősített aljjal van ellátva a nehezebb terhek számára. A kosár fényvisszaverő elemekkel is rendelkezik, hogy rossz látási viszonyok között is nagyobb biztonságot nyújtson. Akár a babakocsiban pihen, akár a külvilágot fedezi fel gyermeke, a kihúzható UPF 50+ napellenző megvédi a naptól és a széltől. Ugyanilyen hasznos a testre szabott lábtartó, amely akkor is védelmet nyújt gyermeke számára, amikor a háttámla hátradől.

Tulajdonságok:
– kis súly (10,7 kg)
– szélessége csak 51 cm
– forgatható sportülés
– születéstől 22 kg-ig használható
– állítható háttámla
– 5 pontos hevederrendszer
– nyitható elülső fogantyú öko bőrből
– könnyű összehajtás lehajlás nélkül
– kompakt méretek összehajtva
– összecsukva önmagában is megáll
– Soft-ride kerekek felfüggesztéssel és golyóscsapágyakkal
– elülső forgatható kerekek reteszeléssel
– fényvisszaverő elemek a kerekeken és a kosáron
– könnyen hozzáférhető kosár megerősített aljjal
– állítható magasságú fogantyú öko-bőrből
– UPF 50+ napellenző
– praktikus lábtartó

Méretek:
– kibontva: 51 x 107 x 96,5 cm (b x h x t)
– összecsukva: 51 x 78,5 x 42 cm (b x h x t)

Súly: 10,7 kg

EAN

8005475424995

Brand

PEG-PÉREGO