Barion Pixel

Kosár

Peg Pérego sport babakocsi Veloce + Pop Up Seat – Green

Ez a praktikus segédeszköz mindössze 10,7 kg súlyával és 51 cm szélességgel könnyedén megbirkózik a legszűkebb járatokkal is, és ideális mindennapi használatra. Forgó sport felépítménye születéstől egészen 22 kg súlyú gyermekig alkalmas.

222 290 Ft

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, ha ez a termék újra kapható lesz?

Peg Pérego sport babakocsi Veloce + Pop Up Seat – Green

Gyors, elegáns, könnyű és kompakt.

Ez a praktikus segédeszköz mindössze 10,7 kg súlyával és 51 cm szélességgel könnyedén megbirkózik a legszűkebb járatokkal is, és ideális mindennapi használatra. Forgó sport felépítménye születéstől egészen 22 kg súlyú gyermekig alkalmas. Az állítható háttámla lehetővé teszi a gyermek testhelyzetének beállítását az igényeinek megfelelően. Az utasok biztonságáról 5 pontos övrendszer és nyitható első fogantyú gondoskodik ökobőrből. A babakocsi mindkét pozícióban könnyen összecsukható a sport felépítménnyel, mindig úgy, hogy védje a burkolatrészeket.

A zseniális rendszernek köszönhetően a babakocsi csak egy kézzel összecsukható anélkül, hogy szükségtelenül le kellene hajolnia. Összecsukott állapotban a Veloce babakocsi önállóan áll, és kompakt méretekkel büszkélkedhet, amelyek megkönnyítik a babakocsi tárolását otthon vagy látogatáskor. A kiváló minőségű Soft-ride kerekek fényvisszaverő elemekkel, hátsó felfüggesztéssel és golyóscsapágyakkal biztosítják a babakocsi könnyű irányítását bármilyen terepen. Az első forgatható kerekek bármikor reteszelhetők.

Az állítható magasságú ökobőr fogantyú biztosítja a babakocsi legkényelmesebb és legkellemesebb irányítását akár egy kézzel is. Mivel egy egyszerű sétához is sok lényeges dolgot kell magunkkal vinni, a Veloce babakocsi könnyen megközelíthető és tágas kosara megerősített alsórésszel van felszerelve a nagyobb terhek érdekében. A kosár fényvisszaverő elemekkel is rendelkezik a nagyobb biztonság érdekében a csökkent látási viszonyok mellett. Akár a babakocsiban pihen, akár a körülötte lévő világot fedezi fel, a bővíthető UPF 50+ lombkorona megvédi őt a naptól és a széltől. Ugyanilyen hasznos a testre szabott lábtámasz, amely lehajtott háttámla esetén is védelmet nyújt a gyermek számára.

Jellemzők:
– kis súly (10,7 kg)
– szélesség csak 51 cm
– forgó sport felépítmény
– Születéstől 22 kg-ig használható (kompatibilis a Culla Grande hordozóval)
– állítható háttámla
– 5 pontos övrendszer
– nyitható első fogantyú eco bőrből
– Könnyen összecsukható anélkül, hogy le kellene hajolni
– kompakt méretek összecsukás után
– összecsukás után egyedül áll
– Soft-ride kerekek felfüggesztéssel és golyóscsapágyakkal
– első forgatható kerekek reteszelési lehetőséggel
– fényvisszaverő elemek a kerekeken és a kosáron
– Könnyen hozzáférhető kosár megerősített aljjal
– állítható magasságú eco bőr fogantyú
– UPF 50+ lombkorona
– praktikus bokalánc
– adapterrel Peg Perego autósülésekhez

Méretek:
– kihajtva: 51 x 107 x 96,5 cm (Sz x Ma x Mé)
– összecsukva: 51 x 78,5 x 42 cm (sz x ma x ma)

Súly: 10,7 kg

 

EAN

8005475427040

Brand

PEG-PÉREGO

Price Based Country test mode enabled for testing Magyarország. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari