Barion Pixel

Kosár

PETITE&MARS Elize plüss baba 0+, 35 cm

Eliza egy édes, szövetbaba, amely minden kisgyermek elválaszthatatlan barátja lesz.

11 

Úton 832 db. Szállítás: 5-7 nap. od: 2/15/2024

PETITE&MARS Elize plüss baba 0+, 35 cm

A legjobb barátod mindig veled van!

Eliza egy édes, szövetbaba, amely minden kisgyermek elválaszthatatlan barátja lesz. Szeret játszani és szórakozni, és gyönyörűen tud ölelkezni. Minden nap vidám és készen áll az új kalandokra. Éjszaka békés álmokat őriz, és biztonságérzetet ad a gyermeknek. Elizával olyan könnyű elaludni. Romantikus lelke a természet, a csillagok és a hold csodálatában nyilvánul meg.

A baba nagyon kellemes anyagból készült, gyönyörű ruhával, tökéletesen díszített aranyfonatokkal. Ha koszos lesz, egyszerűen kézzel moshatod 30 fokon. A különböző formáknak és textúráknak köszönhetően ösztönzi a gyermekek képzeletét és fantáziáját, valamint fejleszti a kognitív készségeket.

Könnyű, így a legkisebb kezek is könnyedén megfoghatják, és minden utazásra magukkal vihetik.

Úgy döntöttünk, hogy a Petite&Mars babákat környezetbarát, játékos felhasználású dobozokban helyezzük el. Minden doboz hátoldalán egy-egy tartozékkészlet található, amelyet könnyen kihúzhatsz a dobozból, és kezdődhet a móka. Eliza erősen kötődik a természethez, és imád az erdőben sétálni. Nyáron gyönyörű virágokat szedeget és hallgatja a baglyok huhogását, ősszel pedig gombák után kutatva járja a ligeteket. Merülj el a képzelet világában, és hozd ki a legtöbbet a gyönyörű babadobozból.

Egy gyönyörű történetet is találsz Elizáról, amelyet lefekvés előtt elmesélhetsz a gyermekeidnek.

Luna története

Az erdő közepén egy kis házikóban élt egy Eliza nevű kislány. Szőke haja, nagy kék szeme és kíváncsi tekintete volt. A házikó kicsi volt, hangulatos, és boltívein keresztül csodálatos kilátás nyílt a csillagos égboltra. Eliza szerette nézni az éjszakai égboltot. Tele volt apró, fénylő csillagokkal, amelyek minden este ugyanolyanok voltak. De egy nagyobb és más volt, mint a többi. Néha kerek volt, máskor egy tekercsre hasonlított, néha pedig egyáltalán nem is jelent meg. Elishka mind közül ezt szerette a legjobban, minden este várta, és idővel nevet is adott neki.

LUNA…

Egy nap Eliza elment sétálni az erdőbe. Gyönyörű napsütéses nap volt. Annyi mindent lehetett felfedezni az erdőben. Eliza tűleveleket gyűjtött, puha mohában heverészett, etette az állatokat, és figyelte a mókusokat. Mielőtt észbe kapott volna, az erdőt hirtelen sötétség borította be. Eliza félt a sötétségtől. A sötétben nem találta az utat haza. Leült egy tuskóra és sírt. Luna megjelent az égen. Eliza megdörzsölte a szemét, és vágyakozva nézte az eget.

„Luna, kérlek, mutasd meg az utat hazafelé.”

…És Luna megcsillantotta fényét az erdei ösvényen, és elvezette Elizát a biztonságos házikóba…

Jellemzők:
– Könnyű baba, születéstől kezdve alkalmas
– Fejleszti a baba képességeit és képzelőerejét
– Biztonságérzetet ad
– Anyaga: baba: 100% poliészter, ruha: 100% pamut.
– Méret: 33 cm
– Kézzel mosható 30°-on

Tömeg 021 kg
Méretek 1600 × 2000 × 700 cm
Variant

V005864

EAN

8596202008811

Brand

PETITE&MARS

PETITEMARS