Barion Pixel

Kosár

PETITE&MARS Hannah plüss baba 0+, 35 cm

Hannah egy édes, szövetbaba, amely minden kisgyermek elválaszthatatlan barátja lesz.

11 

Úton 831 db. Szállítás: 5-7 nap. od: 2/15/2024

PETITE&MARS Hannah plüss baba 0+, 35 cm

A legjobb barátod mindig veled van!

Hannah egy édes, szövetbaba, amely minden kisgyermek elválaszthatatlan barátja lesz. Szeret játszani és szórakozni, és gyönyörűen tud összebújni. Minden nap vidám és készen áll az új kalandokra. Éjszaka békés álmokat őriz, és biztonságérzetet ad a babának. Hannával olyan könnyű elaludni. Kézügyes és imádja az iskolát és a tanulást.

A baba nagyon kellemes anyagból készült, gyönyörű ruhával, haját tökéletesen formázott barna copfokkal. Ha koszos lesz, egyszerűen kézzel moshatod 30 fokon. A különböző formáknak és textúráknak köszönhetően ösztönzi a gyermekek képzeletét és fantáziáját, valamint fejleszti a kognitív készségeket.

Könnyű, így a legkisebb kezek is könnyedén megfoghatják, és minden utazásra magaddal viheted.

Úgy döntöttünk, hogy a Petite&Mars babákat környezetbarát, játékos felhasználású dobozokban helyezzük el. Minden doboz hátoldalán egy-egy tartozékkészlet található, amelyet könnyen kihúzhatsz a dobozból, és kezdődhet a móka. Hannah szorgalmas tanuló, aki szeret olvasni és írni. Hatalmas zsírkréta- és ceruzagyűjteménye van, és szereti okos gondolatait rajzok formájában papírra vetni. Merülj el a képzelet világában, és hozd ki a legtöbbet a csodálatos babacsomagból.

Jellemzők:
– Könnyű baba, születéstől kezdve alkalmas
– Fejleszti a baba képességeit és képzelőerejét
– Biztonságérzetet nyújt
– Anyaga: baba: 100% poliészter, ruha: 100% pamut.
– Méret: 34 cm
– Kézzel mosható 30°-on

Tömeg 021 kg
Méretek 1600 × 2000 × 700 cm
Variant

V005864

EAN

8596202008828

Brand

PETITE&MARS

PETITEMARS