Barion Pixel

Kosár

PETITE&MARS Gusto Complete etetőszék – Green Trees

A cserélhető huzatú GUSTO gyermekszék egy innovatív termék a piacon, amely nemcsak a gyermek és a szülők maximális biztonságát és funkcionalitását biztosítja, hanem arra is gondol, hogy megóvja bolygónkat a sértetlen termékek túl gyors ártalmatlanításától.

38 990 Ft

Úton 98 db. Szállítás: 5-7 nap.

PETITE&MARS Gusto Complete etetőszék – Green Trees

A közös pillanatokért egy asztalnál!

A cserélhető huzatú GUSTO gyermekszék egy innovatív termék a piacon, amely nemcsak a gyermek és a szülők maximális biztonságát és funkcionalitását biztosítja, hanem arra is gondol, hogy megóvja bolygónkat a sértetlen termékek túl gyors ártalmatlanításától.

A cserehuzat vásárlási lehetőségének köszönhetően a szék könnyen átalakítható univerzálisból lányos vagy fiússá, illetve az Ön belső teréhez igazítható. Ez is egy nagyszerű módja annak, hogy hosszabb ideig használja az alap buildet. A gyermekszéket a család másik gyermeke használhatja, vagy egy másik családban kezdheti új életét. Csak új huzatot kell vásárolnia, amitől a szék újszerű megjelenésű lesz.

A környezetvédelem, amelyet ennek a széknek a megalkotásakor figyelembe vettünk, nem árnyékolta be a termék legfontosabb szempontjait – úgy készült, hogy a lehető legbiztonságosabb módon javítsa a gyermek és a szülők mindennapi életét. A szék minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami megkönnyíti a mindennapi etetést: könnyen összecsukható és tisztítható, 5 pontos biztonsági övek, állítható háttámla, állítható lábtámasz, állítható magasságú, két pozíció a tálcának mosogatógépben mosható tetejével . A szék stabil felépítése gondoskodik gyermeke biztonságáról, függetlenül attól, hogy mennyire aktív vagy mozgékony. A minőségi kidolgozás, az átgondolt felépítés, a modern és eredeti dizájn és a kompakt összecsukhatóság olyan időtlen tulajdonságok, amelyek gyermeke számára komfortérzetet biztosítanak attól a pillanattól kezdve, hogy megtanul ülni.

Jellemzők:

– stabil és tartós konstrukció a biztonságos használat érdekében,
. 5 pontban állítható biztonsági övek,
– ökobőrből készült levehető huzat, mely megvásárolható és cserélhető; ellenáll a szennyeződéseknek és könnyen tisztán tartható,
. profilozott háttámla 3 fokozatban állítható,
– 3 fokozatban állítható lábtámasz,
. a tálca és a gyermek közötti távolság 2 fokozatú beállítása,
– 6 fokozatban állítható ülésmagasság, amely megfelel a nappaliban, konyhában vagy étkezőben lévő különféle asztalok magasságának (42-62 cm tartományban állítható)
. széles és kényelmes ülés,
– széles kivehető tálca, amely alsó és felső részből áll, míg a felső profilozott rész, ahol egy csésze is helyet kapott, mosogatógépben mosható,
. az első lábak csúszásgátló kezelése a nagyobb stabilitás érdekében,
– a hátsó lábakba épített kerekek, amelyek megkönnyítik a szék mozgatását,
. tálcatartó a szék hátsó lábain,
– az össze- és szétszerelés egyszerűsége és gyorsasága,
. a szék kompakt méretei összecsukva az egyszerű tárolás és szállítás érdekében,
– Stílusos dizájn és gyönyörű színek, amelyek könnyen illeszthetők bármilyen belső térhez.

Részletek:

– a gyermek javasolt életkora – 6 és 36 hónap között
. a gyermek maximális súlya – legfeljebb 15 kg
– szék súlya szőnyeggel és tálcával – 6,25 kg
. megfelel az EN14988:2017 +A1:2020 szabványnak

Méretek:

– ülés szélessége: 32,5 cm
. Ülésmagasság: 43 cm
– a szék teljes méretei: 74 x 54 x 100 cm
. tálca méretei: 40 x 23 cm
– az első lábak közötti távolság: 54 cm
. hátsó lábtáv: 53 cm
– az első és a hátsó lábak közötti távolság: 74 cm

Tömeg 000 kg
Méretek 000 × 000 × 000 cm
Variant

V006956

EAN

8596202006169

Brand

PETITE&MARS

PETITEMARS

Price Based Country test mode enabled for testing Magyarország. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari