Barion Pixel

Kosár

Zopa Etetőszék Monti – Menthol Mint

Cikkszám: B-5030_Menthol Mint Kategóriák: , ,

A vidám motívumokkal díszített Monti etetőszék játékosan igazítható gyermeke igényeihez 6 hónapos kortól 3 éves korig vagy 15 kg súlyig, nemcsak a teljes szék magasságának, hanem a háttámla és a lábtartó dőlésszögének beállításával, beleértve a pult távolságának beállítását is. Mindez biztosítja, hogy utódai kényelmesen és biztonságosan üljenek az étkezések és egyéb tevékenységek során

109 

Zopa Etetőszék Monti – Menthol Mint

Kényelmes szék étkezéshez és szórakozáshoz
A vidám motívumokkal díszített Monti etetőszék játékosan igazítható gyermeke igényeihez 6 hónapos kortól 3 éves korig vagy 15 kg súlyig, nemcsak a teljes szék magasságának, hanem a háttámla és a lábtartó dőlésszögének beállításával, beleértve a pult távolságának beállítását is. Mindez biztosítja, hogy utódai kényelmesen és biztonságosan üljenek az étkezések és egyéb tevékenységek során.

Könnyen kezelhető és karbantartható
A Monti nagyon könnyen kezelhető. Ha a szék magasságát – például az asztal méretének megfelelően – állítani kell, akkor 6 szintre nyúlik ki. Biztosítson elegendő helyet és kényelmet, például étkezés közben, a pult és a gyermek közötti távolság 3 pozíciójának beállításával. Gyorsan, egy kézzel is beállítható. Ugyanakkor a puhán párnázott, 3 állású háttámlát a baba számára hátradöntheti, és a lábtartót is 2 állásba döntheti. Ügyeljen arra, hogy a gyermeket az 5 pontos biztonsági övvel rögzítse!

Monti székhez egy praktikus, levehető pult tartozik, amelynek felső része – az italtartóval ellátott étkező tálca – mosogatógépben mosható. Minden szülő értékelni fogja gyermeke önállóságát, így várható, hogy egy ilyen étkezési élmény után a kis evőnek mindenhol lesz étele, nem csak a füle mögött. Ezért a Monti szék könnyen mosható, és a párnázata könnyen eltávolítható és tisztítható. Ha a tálca útban van, vagy ha együtt étkeznek egy nagy étkezőasztalnál, a tálca egyszerűen levehető egy kézzel, és a szék háttámlájára akasztható. Ez nem csak a gyermekhez való hozzáférését teszi szabaddá, de a pultot is mindig kéznél tarthatja.

Minden szempontból praktikus
Monti etetőszék nemcsak azért praktikus, mert könnyen karbantartható, hanem azért is, mert könnyen kezelhető. A zökkenőmentes mozgás érdekében a hátsó lábak fékezhető görgőkkel vannak felszerelve. Ha nincs szüksége a székre, vagy ha valahová szállítani szeretné, a Monti könnyen összecsukható, és így minimális helyet foglal.

Tulajdonságok:
– 6 hónapos és 3 éves kor közötti gyermekek számára (15 kg)
. Állítható magasság, háttámla és lábtartó
– 6 szintes magasságállítás és 3 pozícióban állítható háttámla
. 3 pozíció a pultnak a gyermektől való távolsága számára
– Az étkezőpult egy kézzel eltávolítható, majd a szék háttámlájához csukható
. Mosogatógépben mosható étkező tálcát tartalmaz
– A pult nélküli széket egy nagy étkezőasztalhoz lehet csatlakoztatni.
. Az 5 pontos biztonsági övek megakadályozzák, hogy a gyermek kiessen.
– A szék hátsó lábai praktikus görgőkkel vannak ellátva
.A vidám motívumokkal ellátott párnázat könnyen eltávolítható és tisztítható
– A szék könnyen összecsukható kompakt formára

Méretek (h × b × t)
– Szétnyitva: 112 × 56,5 × 73 cm
– Összecsukva: 100 × 56,5 × 36 cm

Súly
8 kg

 

 

 

Brand

ZOPA