Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

REER Autó napellenző Pure 2db

Megbízhatóan véd a közvetlen napfény és a káros UV-sugarak ellen (UPF: 50+), optimális és könnyű felszerelhetőség, a legtöbb autóablakhoz alkalmas, szilárd tartás az öntapadó fóliának köszönhetően.

3 800 Ft

Úton 10 db. Szállítás: 5-7 nap.

REER Autó napellenző Pure 2db

Autó napellenző Pure 2db

Megbízhatóan véd a közvetlen napfény és a káros UV-sugarak ellen (UPF: 50+), optimális és könnyű felszerelhetőség, a legtöbb autóablakhoz alkalmas, szilárd tartás az öntapadó fóliának köszönhetően.

Védő árnyalatot biztosít
A gyermekek gyakran vannak kitéve hosszabb ideig tartó napsugárzásnak, különösen a hosszabb autóutak során. Ez nemcsak nagyon kellemetlen, hanem túlmelegedéshez, leégéshez vagy hőguta kialakulásához is vezethet. A TravelKid Sun Pure napvédő készlet, amely 2 napellenzőből és egy hozzá tartozó tárolótáskából áll, megbízhatóan megvédi gyermekét az autóban a káros napsugaraktól.

Megbízható védelem a káros napsugarak ellen
az 50+ UV-védelemnek köszönhetően
A TravelKid Sun Pure kényelmes árnyékot biztosít gyermekének az autóban, és megakadályozza, hogy az autó belseje felmelegedjen. A kiváló minőségű szövet 50+ fényvédő faktorral rendelkezik, így teljes védelmet nyújt a nap átható sugarai ellen. Az általános napvédelem mellett a veszélyes UV-sugarakat is eltéríti, hogy megvédje gyermekét a leégéstől.

Alkalmas a legtöbb autóablakhoz
a tökéletes illeszkedésnek köszönhetően
Akár furgont, SUV-t, kombit vagy limuzint vezet, akár 3 vagy 5 ajtós az autója – a TravelKid Sun Pure a 48 cm x 30,5 cm-es méreteivel a legtöbb autóhoz illeszkedik. Méreteinek köszönhetően mindig az ablaküveg nagy részét lefedi, és elegendő árnyékot biztosít gyermekének.

Könnyen rögzíthető és szilárdan tartható
az öntapadó fóliának köszönhetően
Az elektrosztatikus töltésnek köszönhetően a napellenző fóliával bevont felülete öntapadós, és tapadókorongok nélkül tapad a táblára. Ennek köszönhetően nagyon gyorsan rögzítheti a reer napellenzőt: Egyszerűen távolítsa el a szennyeződéseket az ablaküvegről, és nyomja a napellenző fóliás oldalát az ablaküvegre. Kész! Az esetleges buborékokat ezután el lehet simítani. A napvédő eltávolítása után az ablaküvegen nem marad semmilyen maradvány! A fólia többszöri felhelyezés után sem veszíti el szilárd tartását.

Kompakt és helytakarékos
Tartalmazza a tárolótáskát
A napellenző gyorsan és egyszerűen összehajtható, ha egy felhős napon nincs rá szüksége. Ez három egyszerű lépésben történik. A két karikát össze kell nyomni, majd egy tárolózsákba helyezni, amely megakadályozza, hogy újra kinyíljon.
A helytakarékos tárolás a hordtáskában és a villámgyors rögzítés a napellenzőt ideális társsá teszi, ha busszal, vonattal vagy bérelt autóval utazik.

Részletek:
– megbízhatóan véd a közvetlen napfény és a káros UV-sugarak ellen (UPF: 50+)
– optimális illeszkedés, a legtöbb autóablakhoz alkalmas
– könnyen felhelyezhető és szilárdan tart az öntapadó fóliának köszönhetően
– eltávolítás és újbóli rögzítés maradványok nélkül, tapadókorongok nélkül

Méretek: kb. 48 x 30,5 cm
Tartalom: 2 x napvédő, praktikus tárolótáskával együtt
Anyaga: poliészter, PVC
Szín: fekete
A csomag tartalma: 2 x napvédő praktikus tárolótáskával együtt

Kérjük, vegye figyelembe: A jármű ablakait tisztán kell tartani, por- és zsírmentesen. A szélvédőre és az első oldalablakokra történő felszerelés nem megengedett. A napellenző semmilyen körülmények között nem korlátozhatja a látómezőt.

 

Tömeg 050 kg
Méretek 1800 × 400 × 2000 cm
EAN

4013283861219

Brand

REER