Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

Reer USB babakocsi világítás

Cikkszám: 53161 Kategóriák: , Címke:

Rossz látási viszonyok esetén, például szürkületben, sötétben, ködben vagy esőben a gyalogosok gyakran csak az utolsó pillanatban láthatók. Ezért a babakocsis séták vagy a gyalogos vagy kerékpáros kirándulások gyorsan életveszélyes balesetekhez vezethetnek az utakon.
A Light & Go USB lámpa láthatóvá teszi Önt a többi közlekedő számára, így nagyobb biztonságban lesz, amikor úton van.

6 070 Ft

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, ha ez a termék újra kapható lesz?

Reer USB babakocsi világítás

Light & Go USB babakocsi világítás

– növeli a láthatóságot a sötétben
– A rugalmas klipsz lehetővé teszi a babakocsin vagy babakocsiban való használatot.
– 3 állítható fénymód: folyamatos fény, gyors és lassú villogás

Biztonság a sötétben
Rossz látási viszonyok esetén, például szürkületben, sötétben, ködben vagy esőben a gyalogosok gyakran csak az utolsó pillanatban láthatók. Ezért a babakocsis séták vagy a gyalogos vagy kerékpáros kirándulások gyorsan életveszélyes balesetekhez vezethetnek az utakon.
A Light & Go USB lámpa láthatóvá teszi Önt a többi közlekedő számára, így nagyobb biztonságban lesz, amikor úton van.

Maximális biztonság
a jobb láthatóságnak köszönhetően
A Light & Go USB babakocsilámpával biztonságosabb távolságból is jobban láthatóvá válsz, még sötétben is. Erőteljes LED-fényének köszönhetően megkülönböztető, de nem vakító fényerőt biztosít. A fény nemcsak a saját láthatóságát növeli, hanem a környezetét is optimálisan megvilágítja – jobb tájékozódást biztosít a sötétben.

Biztonság fiataloknak és időseknek
babakocsikhoz, egyensúlyozó kerékpárokhoz, rollerekhez és még sok máshoz is
A rugalmas rögzítési rendszer széles körű alkalmazást tesz lehetővé. Használja babakocsin, hogy Önt és gyermekét egyaránt védje. Ha gyermeke kinőtte a babakocsit, a lámpa továbbra is hasznos segítő marad. A gyermeke rollerén, egyensúlyozó kerékpárján vagy kerékpárján való használata hosszú éveken át biztosítja a biztonságos utazást.

Könnyű és csúszásmentes rögzítés
a rugalmas bilincses rögzítésnek köszönhetően
A praktikus szorítónak köszönhetően a babakocsilámpa könnyen, másodpercek alatt, további szerszámok nélkül rögzíthető. Az elasztikus szilikonpánt rugalmasan alkalmazkodik a rögzítési pont átmérőjéhez, és akár 8,5 cm átmérőjű kerek és ovális csövekhez is rögzíthető. A kiválasztott helyre történő elhelyezés után a kampó egyszerűen bepattan a szilikonszalag megfelelő lyukába. A csúszásmentes szilikon biztos tartást biztosít a kívánt pozícióban.

A fény gyors eltávolítása
a beépített kattanórendszernek köszönhetően
Egy kiegészítő kattintási rendszeren keresztül a fényelem eltávolítható a rögzítőcsíkról, miközben a rögzítőbilincs mindig a babakocsin marad. A lámpa egy kis kar segítségével oldható ki a tartóelemről, és kompakt méreteinek köszönhetően kényelmesen zsebben tárolható – a biztonságos tárolás és a lopásvédelem érdekében. Amikor besötétedik, a lámpa egyszerűen visszatolható a készülékbe – és kész.

Könnyen használható
az egygombos működtetésnek köszönhetően
A lámpa egyetlen gombbal működtethető. A megnyomások számától függően a lámpa be- vagy kikapcsol, illetve beállítja magát a kívánt üzemmódba. Ez azt jelenti, hogy a helytelen használat gyakorlatilag lehetetlen, még a kicsik számára is. Ez megkönnyíti gyermeke számára a lámpa használatát, például a reggeli iskolába menet.

Egyedi beállítások
a 3 világítási módnak és a 360°-os forgatható csuklónak köszönhetően
Az okos funkciók biztosítják, hogy a fény pontosan az Ön igényeihez igazodjon.
A Light & Go 3 fénymóddal rendelkezik:
– fényes folyamatos fény
– Halvány folyamatos fény
– Villogó fény.
A 360°-os forgatható csukló biztosítja a fénysugár megfelelő elfordulását. Akár egyenesen, akár ferdén van felszerelve, a forgatható fényelem mindig úgy igazítható, hogy a fény egyenesen előre irányuljon.

Újratölthető
az akkumulátoros működésnek köszönhetően
A Light & Go USB-s babakocsilámpa beépített akkumulátorral van felszerelve. Ez költséghatékony használatot biztosít, és elkerülhető az új elemek folyamatos beszerzése. A vezérlőgomb pirosan világít, hogy időben jelezze, ha az akkumulátor majdnem lemerült. Ezután gyorsan és egyszerűen feltöltheti a babakocsilámpát a mikro USB-kábel segítségével.

Részletek:
– nagyobb láthatóságot biztosít a sötétben
– rögzítés bilinccsel, szerszámmentes összeszerelés
– Egygombos működtetés
– 3 világítási mód: 2 fényerősségfokozat folyamatos fény vagy villogó fény
– 360°-os forgatható csukló
– Vízálló ház (IP: 44)

Méretek: kb. 7 x 2,5 x 3,5 cm
Anyaga: műanyag, szilikon
Tartalom: 1x lámpa, 1x micro-USB kábel (a tápegység nem tartozék)

 

EAN

4013283531617

Brand

REER