Barion Pixel

Kosár

Zopa QUIQ 2 sport babakocsi – Metal Grey

Könnyű, ugyanakkor erős alváz, kis méretek és olyan egyszerű az összeszerelés, hogy egy kézzel is kezelhető. A Quiq 2 babakocsit minden szülő szeretni fogja, aki szeretne utazni, és minden utazást még élvezetesebbé szeretne tenni.

279 

Zopa QUIQ 2 sport babakocsi – Metal Grey

Az egyszerűség kedvéért útközben

Könnyű, ugyanakkor erős alváz, kis méretek és olyan egyszerű az összeszerelés, hogy egy kézzel is kezelhető. A Quiq 2 babakocsit minden szülő szeretni fogja, aki szeretne utazni, és minden utazást még élvezetesebbé szeretne tenni. A gumirugós kerekek jól bírják a macskaköveket a városban és az egyenetlen terepet a természetben való séták során. Kompakt méreteinek köszönhetően minimális helyet foglal el, és összecsukva is megállja a helyét. A szellőzőablakokkal ellátott meghosszabbított tető megbízható védelmet nyújt a napsugárzás ellen és a szellőzést. A rudak varrtak, ami kiemeli a babakocsi egyszerű kialakítását. A Quiq 2 22 kg-ig szállítja kis utazóját.

Születéstől fogva mózeskosár nélkül

A fekvésig állítható háttámlának köszönhetően a Quiq2 születéstől fogva használható, mózeskosár nélkül, ami utazáskor különösen hasznos. A lábtartó is állítható.

Biztonságos és kényelmes minden útvonalon

A puha sportülés 5 pontos biztonsági övvel van felszerelve, mágnescsattal. A babakocsi steppelt rúdja lehajtható a gyermek könnyebb ültetése érdekében. A szellőzőablakkal ellátott, kihúzható lombkorona védi a gyermeket a naptól és a széltől. Tartalmaz egy kosarat, amibe akár 3 kg holmi is belefér, amit utazás közben jó kéznél tartani.

Születéstől 22 kg-ig
Állítható háttámasz 3 pozícióban, beleértve a teljes fekvést is
Állítható lábtartó
Felfüggesztés gumi kerekek
5 pontos öv mágnescsattal
Könnyű szerkezet
Puha ülés
Kihúzható előtető szellőző ablakokkal
Egy kézzel összecsukható
Összecsukva egyedül áll
Összecsukható rúd
Fék pedállal felülről
Tágas kosár
Italtartó benne van az árban

Brand

ZOPA