Barion Pixel

Kosár

Reer Guardino korlát

Cikkszám: 700010 Kategóriák: , Címke:

A Guardino termékek megbízható alapvédelmet kínálnak, és megfelelnek a gyermekek biztonságára vonatkozó szabványoknak és előírásoknak. Könnyen rögzíthetők, és otthoni védelem érzést nyújtanak.

23 710 Ft

Úton 16 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Guardino korlát

Guardino korlát

– Összeszerelés fúrás és csavarok nélkül
– Alkalmas 75 – 81 cm széles átjárókhoz, hosszabbítókkal 109 cm-ig bővíthető, magasság 75 cm
– Ideális gyerekzár: A biztonsági sorompó ajtóként vagy lépcsőkapuként használható, és megvédi gyermekét a veszélyes helyektől, mint például a lépcsők vagy a konyha
– Mindkét irányba nyitható a maximális kényelem érdekében
– Dupla zárrendszer, gyerekek által nem nyitható, de felnőttek számára nagyon kényelmes
– Könnyű zárás: Egy kis nyomás elegendő a záráshoz

Guardino biztonsági sorompó 75 – 81 cm, 109 cm-ig bővíthető
Lépcsősorompó fúrás nélkül
.A Guardino termékcsaláddal azokat a szülőket célozzuk meg, akik még nem kerültek szoros kapcsolatba a biztonság témájával. A Guardino termékek között egyszerű és egyszerű védőfelszereléseket talál a kisgyermekek számára.
-Guardino termékek megbízható alapvédelmet kínálnak, és megfelelnek a gyermekek biztonságára vonatkozó szabványoknak és előírásoknak. Könnyen rögzíthetők, és otthoni védelem érzést nyújtanak.

Összeszerelés fúrás és csavarok nélkül, csak bilincs a gyermekek biztonsága érdekében
Az elv éppoly zseniális, mint amennyire egyszerű: a sorompót az ajtó két kerete közé kell helyezni, és a szorítókonzolokat a megfelelő hosszra állítja. Már megtetted: a konyha, a hobbiszoba vagy a lépcső alja biztonságos a gyerekek számára. Kapcsolatban maradsz a kis kedveseddel
és a kis kedvesed kívül marad a veszélyzónán.

Alkalmas 75 – 81 cm-es átjárószélességhez, hosszabbítókkal 109 cm-ig bővíthető, magasság 75 cm
A Guardino szorítósorompó a legtöbb szabványos ajtó rögzítésére alkalmas. Az állítható hosszúsággal 75-81 cm széles átjárók és lépcsők biztosíthatók. És ha ez nem lenne elég, akkor jobbra vagy balra is rögzíthet egy hosszabbítót (7 és 14 cm-es hosszabbító is elérhető).
A sorompó XXL hosszra 109 cm-re bővíthető.

Ideális gyerekzár: A biztonsági sorompó ajtóként vagy lépcsőkapuként használható
Akár távol akarja tartani gyermekét a forró tűzhelytől, serpenyőktől és késektől a konyhában, akár meg akarja védeni a dolgozószobában lévő számtalan lógó kábeltől, akár meg akarja akadályozni, hogy gyermeke felmásszon a lépcsőn és esetleg eső:
A Guardino sorompó minden helyzetben hűséges társa.

Mindkét irányba nyílik a maximális kényelem érdekében
A Guardino szorítósorompót mindkét irányba könnyedén kinyithatja. Mindegy, hogy ki akarsz menekülni a szobából, vagy be akarsz lépni, könnyedén kinyithatod a kaput abba az irányba, amerre mész, és semmi sem áll az utadba, semmi különös manőver és nincs tánc
a kapu körül – különösen hasznos, ha az egyik kezében van valami.

Dupla zárrendszer, gyerekek által nem nyitható, de felnőttek számára nagyon kényelmes
A Guardino klip zárása természetesen biztosított. Ez főleg azért van, mert két mozdulat szükséges a nyitáshoz. Először meghúzza a csúszkát, majd felemeli a rácsot – könnyűnek hangzik? Neked, igen, a gyerekednek ez egy akadály, amit nem tud leküzdeni, és emiatt ez a te kapud
biztonságos a gyermekek számára, miközben egy kézzel kényelmesen irányíthatja.

Amikor bezárni készül, visszaesik a zárba
Valószínűleg te is tudod, néha gyorsan kell intézni a dolgokat, és nem tudod azonnal bezárni a rácsot. Szerencsére a Guardino ráccsal ez egyszerű. Nyomja vissza a zárba. Nem kell aktívan becsuknia: nem kell megnyomni a gombot, nem húzni a kart, csak nyomja.
A kapu „kattan” és gyerekzárral záródik.

EAN

4260611310387

Brand

REER