Reer Napfénytető mózeskosárhoz és utazási rendszerhez ShineSafe – fekete

Reer Napfénytető mózeskosárhoz és utazási rendszerhez ShineSafe – fekete – árnyékot ad és véd a leégés ellen (UPF 50+) – a napállásnak megfelelően állítható – az oldalszél és a gyenge eső ellen is védelmet nyújt.

2 926 Ft

Úton 434 db. Szállítás: 5-7 nap.

Reer Napfénytető mózeskosárhoz és utazási rendszerhez ShineSafe – fekete

A baba fiatal és érzékeny bőrének még nem volt ideje kifejleszteni saját UV-védelmet. Már néhány perc közvetlen napozás is elég lehet a bőr leégéséhez, ami nemcsak kellemetlen és fájdalmas, hanem növeli a bőrbetegségek kockázatát is a későbbi évek során. Emiatt a bőrnek kiegészítő védelemre van szüksége. A ShineSafe napfénytető mózeskosárhoz és utazórendszerekhez kényelmes árnyékot biztosít gyermekének, és megvédi a káros UV-sugaraktól.

Nagy méretek a hűvös árnyékért
A napfénytető szinte a mózeskosár teljes nyitott területét leárnyékolja, így szinte minden helyzetben bőséges árnyékot biztosít. Ennek eredményeként a mózeskosár belsejében lévő levegő nem melegszik fel, és a baba kellemesen hűvös környezetben marad. Az árnyékoló a baba szemét is kíméli és megvédi a kellemetlen tükröződéstől.

Kiváló minőségű anyagok UV védelemmel
A napfénytető 100% poliészter ponzséból készült. Ez az erős és sűrű műanyag szövet a napsugarak akár 98%-át is elnyeli, és a lehető legmagasabb, 50+ UV-védelemmel látja el a baba érzékeny bőrét. A vastag anyag a könnyű eső ellen is védelmet nyújt.

A nap állásának megfelelően állítható be
Többféle szerelési módszerrel a napfénytetőt a nap aktuális helyzetének megfelelően állíthatja be. A nagy árnyék létrehozásához egyszerűen húzza át a napellenzőt a tetőn és rögzítse a babakocsi fogantyújához. Reggel és estefelé, amikor a nap alacsonyan jár a horizonton, a napfénytetőt könnyen felerősítheti a babakocsi oldalára. Ha éppen nincs szüksége a napfénytetőre, az tetőként visszahúzható, így soha nem kell teljesen levennie a babakocsiról.

Könnyű és biztonságos rögzítés
A rugalmas gumiszalagnak és a rögzítőzsinóroknak köszönhetően a napellenző könnyen használható mózeskosáron a hátrafelé néző ülésekkel rendelkező babakocsikon és sport babakocsikon. A napfénytető rögzítéséhez terítse a napellenzőt a baldachinra, húzza a gumiszalagot az ülés alá, és kösse a rögzítőzsinórokat a babakocsi fogantyújához. A napellenző még szeles időben vagy egyenetlen útfelületen való közlekedés esetén is szilárdan a babakocsihoz rögzül.

Tulajdonságok:
– árnyékot ad és véd a leégés ellen (UPF 50+).
– a napállásnak megfelelően állítható
– az oldalszél és a gyenge eső ellen is védelmet nyújt.
– könnyen és gyorsan telepíthető
– könnyen tárolható
– méret kb.: 34-52 cm x 72 cm
– mosógépben mosható

Anyag:
– poliészter pongyola

Szín:
– Fekete

Brand

Reer

EAN

4013283841914

Kosár